Anemone ile Font Değiştirme

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

uchia-Sasuke

Aktif Üye
JailbreakTR
Aşağıda paylaştığım linki safari plus ile indiriyoruz ve filza ile açıyoruz .İnen dosya zip dosyası olduğundan filza da dosya üzerine tıklayıp unzip yapıyoruz.Çıkan dosyaları /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries konumuna atıyoruz.İşlem bu kadar .Anemone da font seçtikten sonra respring yapmayı unutmayın😊 font için kaynak ;
Anemone zip dosyası için kaynak ; 9EBAAD7A-4346-480A-9DFE-8AE5E9EEE7D3.png

Ekli dosyalar

• 92577CF2-FA15-446A-B05F-929DC952A683.png
    92577CF2-FA15-446A-B05F-929DC952A683.png
    517.4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Anemone son sürümde font olmuyor ki ? Ben denedim son sürümü ile olmadı. Sonra internetten anemone’nin bi öncekini sürümünü indirdim öyle aktif edebildim fontu. Sen son sürüm de kullanıyor Musun fontu ?

Anemone son sürümde font olmuyor ki ? Ben denedim son sürümü ile olmadı. Sonra internetten anemone’nin bi öncekini sürümünü indirdim öyle aktif edebildim fontu. Sen son sürüm de kullanıyor Musun fontu ?

bir önceki sürümü atar mısın ? deb dosyasını

Ama ben bir de emoji kullanıyorum o bununla olmuyor galiba. Neyse eski sürümde kullanalım bakalım. 😂

Font : Sony Sketch EF
77f63824216f917cc21326d260d18bbb.jpg

JailbreakTR

Yahu kardeşim öyle olurmu tamam Zip lı dosyayı içindeki 2 dosyayı çıkarıp tweakınjet içine at respiring yap hem bu fontlar hoş deyıl
[automerge]1531958264[/automerge]
Emeğine sağlık

Anemone a uyumlu fontları araştırıp farklı repolardan bularak kurabilirsiniz.Bulursanız bize de paylaşın beraber yararlanalım

Bu repodan anemone fix font 11 kurduktan sonra Anemonede font gelicektir özellikle fontları elle atmak yerine direk arkadaşın verdiği repodan fontları indirdiğinizde gözükecektir 😉

aynen arkadaşlar bu repoyu kurup adı geçen tweak i kurun sonra uygun font indirin ve anemone ile uygulayın.işlem tamamdır.bende aynı şekilde yaptım ve oldu.filza ile ugraşmaya gerek yok.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri