Çözüldü Anemone hatası (Electra Jailbreak)

[INFO][/INFO]
Valla birden derine girdim :D boğulursak derin denizde boğulalım dedim :D tamamen kaldırdım jailbreak ı :D @JB-Alper 'ın dediği gibi yaptım şuan temizledim yeniden kuracam inşallah temiz kurulum olur :)

Electratı yeniden atmadan önce impactorun eski versiyonundan revoke sertifika yapmayı unutma.Sonra yeni spsfc ıd alıp onunla at electrayı.yoksa kurulu olmayan eski tweaklerin ayarlarda görünür

[INFO][/INFO]

Electratı yeniden atmadan önce impactorun eski versiyonundan revoke sertifika yapmayı unutma.Sonra yeni spsfc ıd alıp onunla at electrayı.yoksa kurulu olmayan eski tweaklerin ayarlarda görünür

Revoke sertifika yapmayı nasıl yapacaz, videosu filan varmı

Linkin sonunda gösteriyor.İmpactorun son sürümünde yapılmıyor.Revoke işlemini bir önceki sürümde yapı.Yeni kurulumu son sürümde

@JB-Alper Revoke işlemini yaptım. Yeni impactor ile tekrar electrayı attım jailbreak diyince Error:topanga diye hata veriyor :S :S

@JB-Alper Revoke işlemini yaptım. Yeni impactor ile tekrar electrayı attım jailbreak diyince Error:topanga diye hata veriyor :S :S
Daha önce topanga kullandınız sanırım.Filza ile anemone ve cydia kalıntılarını silin

@JB-Alper filza yı impactor ile atarken "Installation.cpp: 51 APIInternalError" Hatasını alıyorum bi türlü olmadı

İmpactorün hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Revoke işlemini önceki sürümden kurulum işlemini son sürümden yapın.Apple ıd den yeni ıd alıp onunla deneyin

Revoke'i Impactor_0.9.43 ile yaptım, kurulum işlemini Impactor_0.9.44 ile yapıyorum. bi daha mı revoke yapayım? yeni bi id alayım?

Revoke'i Impactor_0.9.43 ile yaptım, kurulum işlemini Impactor_0.9.44 ile yapıyorum. bi daha mı revoke yapayım? yeni bi id alayım?
Jb yaptığın ıdden tekrar çıkış yap hocam sonra yeni ıd al öyle dene.Bu arada sen cihazı fabrika ayarlarına döndürdün mü yoksa sadece cydia ve electrayı mı sildin

Jb yaptığın ıdden tekrar çıkış yap hocam sonra yeni ıd al öyle dene.Bu arada sen cihazı fabrika ayarlarına döndürdün mü yoksa sadece cydia ve electrayı mı sildin
cydia ve electra yı kaldırdıktan sonra fabrika ayarlarına döndüm

Hocam eğer çok önemli belgeler satın almalarınız yoksa farklı bir apple hesabı açın onunla deneyin önce electrayı olmazsa sonra filzayı
[automerge]1522086422[/automerge]
Bu arada impactoru kullandığınız bilgisayarın tarih ve saatinide kontrol et yanlışsa düzelt o hata genelde tarih saat uyumsuzluğundan veya internetin zayıflığından oluyor

Son düzenleme:
Bu arada impactoru kullandığınız bilgisayarın tarih ve saatinide kontrol et yanlışsa düzelt o hata genelde tarih saat uyumsuzluğundan veya internetin zayıflığından oluyor

saat şuan 20:47 yaz saati uygulaması oldu ondan olabilir mi acaba?

saat şuan 20:47 yaz saati uygulaması oldu ondan olabilir mi acaba?
Olabilir hocam reddittede aynı hatayı alanlara saati ve interneti kontrol edin şeklinde yazılmış

Direk böyle yazmış hatta redditte

Hata hala Cydia Impactor'ın en son sürümü ile devam ederse, lütfen iDevice Ayarlarınıza gidin ve kısıtlamaları iptal edin. Bir tedavi olabilir.
Kararsız internet bağlantısı da Installation.cpp.51 hatası için bir neden olabilir, bu nedenle Cydia Impactor ile çalıştığınız süre boyunca bağlantınızı daha iyi değiştirin.
Cihazınızdaki ve PC'deki Tarih ve Saatin doğru olduğundan emin olun.

Hepsini denedim saati, sınırlamayı, internet bağlantısı iyi, farklı bi id açtım yine olmadı :S
[automerge]1522087448[/automerge]
Tüm içerikleri ve ayarları silip fabrika ayarlarına dönsem ?

Hepsini denedim saati, sınırlamayı, internet bağlantısı iyi, farklı bi id açtım yine olmadı :S
[automerge]1522087448[/automerge]
Tüm içerikleri ve ayarları silip fabrika ayarlarına dönsem ?
Sen fabrika ayarlarına nasıl döndün ki ?

Tüm içerik ve ayarları sil yap bunu yaparken Wi-Fiyi kapat ve telefon yeniden kurulduktan sonra kurulumu lte ile yap Wi-Fiye bağlanma ki sürüm kaybetme.Kurulumdsn sonra watchOS beta profilini yükle güncelleme gelmesin sonra impactorle electrayı at direk olması lazım 10 defa yaptım aynı işlemi

Ayarlardan "Tüm içerikleri ve ayarları sil" bölmesinden yaptım doğru değil mi ?

Tüm içerik ve ayarları sil yap bunu yaparken Wi-Fiyi kapat ve telefon yeniden kurulduktan sonra kurulumu lte ile yap Wi-Fiye bağlanma ki sürüm kaybetme.Kurulumdsn sonra watchOS beta profilini yükle güncelleme gelmesin sonra impactorle electrayı at direk olması lazım 10 defa yaptım aynı işlemi

Electra yı atarken eski Apple id 'mi mi kullanıyım? Yoksa yeni mi açayım? gerçi yeni açamam ücretsiz id alma hakkım bitti sanırım :)

Electra yı atarken eski Apple id 'mi mi kullanıyım? Yoksa yeni mi açayım? gerçi yeni açamam ücretsiz id alma hakkım bitti sanırım :)
Id alma hakkı nasıl bitiyormuş :) her maile hesap açılıyor hesap açtıktan sonra yeni apple hesabına spesific ıd alıp kurulum yap

Şimdi kurulumu yaptım electra geldi ana menüye
[automerge]1522089262[/automerge]
yine aynı şekilde topanga hatası verdi

Hocam şimdi kesinleşti cydia kalıntıları kalmış filza ile sistem içinde cydia yazıp aratıp çıkan herşeyi silmemiz lazım siz tekrar filzayı atmaya çalışın
[automerge]1522090089[/automerge]
O şekilde atamıyorsan sitesinden yüklemeyi dene anlatıma uyarak

cydia diye arattım 4-5 tane dosya cıktı onları sildim

Geri