Çözüldü Anemone Hata Veriyor ve Çalışmıyor

@DeliturK sen kaç cevaptır ne anlatıyorsun arkadaşa? sürüm düşürmeyi önermiyormusun? dostum :)

@Hbasdereli @DeliturK
İki kişi bir Problemi çözemediniz

@Restless
Anemone 'ye güncelleme geldi ve sen güncellemeyecektin! Eğer güncelleme yaptıysan sistemi fazla karıştırmadan "Anemone 2.1.7.2 aşağısana düş 2.1.7.0-2.1.71 sürümüne düşür.

f5e0b7c1365cc0ef5d29681fe5bace4b.jpg
Bu Hata genellikle Anemone arkaplanda açık olması veya ardarda Anemone'den giriş çıkış yaparsan olur..RocketBootstrap'a bağlı olduğu için kısa bir bağlantı hatası oluşuyor..

Anemone'den yüklediğin her TEMA'dan sonra Respring yap.

JailbreakTR

Maalesef sistemi karıştırmama uyarısı için çok geç. Sanırım hatam güncelleme ile alakalı çünkü sadece bir tane tema kullanıyorum ve hiç değiştirmedim. Eskiden de bu temayı kullanırdım şimdi de kullanıyorum. Hiç başka tema yüklemedim. Giriş çıkış ile ilgili bir fikrim yok çünkü giriş çıkış yapılabildiğinden de haberim yok.

siz sürüm düşürün hocam durup dururken olduysa güncelleme ile alakalıdır..

Benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Anemoneyi sildim, icleaner ile artıklarını temizledim. Respring sonrası anemoneyi tekrar kurdum ve düzeldi.

@Restless
Sen şu Anemone'yi sil komple SİL , kırıntısınıda sil ve Icleaner Pro ile temizle ve Anemone 2.1.7.1 yükle...

Mecburen düzelecek
Herşeyi hemen güncelleme..benim gibi
4357affaa17f7c36b5b1b7a490fae1ed.jpg

JailbreakTR

siz sürüm düşürün hocam durup dururken olduysa güncelleme ile alakalıdır..

2.1.7-2 yi denedim sonuç aynı. Daha eskiye döneyim dedim 2.1.7-0 bulamadım 2.1.6.-2 buldum onu yükledim ama nafile :(

bende artık herşeyi hemen güncellemiyorum. anemone u güncellememiştim. bak içinde 1 nisan şakası varmış. daha önce bende de oldu kaldırıp temizlik yapıp yeniden kurdum düzelmişti.

@Hbasdereli @DeliturK
İki kişi bir Problemi çözemediniz

@Restless
Anemone 'ye güncelleme geldi ve sen güncellemeyecektin! Eğer güncelleme yaptıysan sistemi fazla karıştırmadan "Anemone 2.1.7.2 aşağısana düş 2.1.7.0-2.1.71 sürümüne düşür.

f5e0b7c1365cc0ef5d29681fe5bace4b.jpg
Bu Hata genellikle Anemone arkaplanda açık olması veya ardarda Anemone'den giriş çıkış yaparsan olur..RocketBootstrap'a bağlı olduğu için kısa bir bağlantı hatası oluşuyor..

Anemone'den yüklediğin her TEMA'dan sonra Respring yap.

JailbreakTR
Bende Anemone güncellemesi yapmıştım sonra sürüm düşürdüm herhangi bir hata yok Fakat hala güncelleme var görünüyor.Bu güncelleme hala 1 Nisan şakasımı yoksa güncellenelim mi?:) bu hep böyle kalacak mı güncellemeyi neden iptal etmiyorlar

Yeni bir güncelleme gelecektir, Acele etme kardeş

JailbreakTR

@Restless
Sen şu Anemone'yi sil komple SİL , kırıntısınıda sil ve Icleaner Pro ile temizle ve Anemone 2.1.7.1 yükle...

Mecburen düzelecek
Herşeyi hemen güncelleme..benim gibi
4357affaa17f7c36b5b1b7a490fae1ed.jpg

JailbreakTR

Maalesef sonuç yine aynı, anemoneyi düzeltecem diye işten kovulacağım sanırım patron pis pis kesmeye başladı beni :D daha fazla ilgilenemeyeceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Maalesef sonuç yine aynı, anemoneyi düzeltecem diye işten kovulacağım sanırım patron pis pis kesmeye başladı beni :D daha fazla ilgilenemeyeceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Bilgisayarınız varsa akşam beraber bakalım?

Telefonumun sıfırlanası gelmiş :D Eski yedeklerimden geri yükledim. Anemone çalışıyor, diğer ayarlarım yükleyince ne olur bilemem tabi ama umarım sorun çıkmaz. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.

IMG_0001[1].png

Geri