Neler yeni

Tweak Anemone 3.0 for Unc0ver

Rocket bootstrap sorunun ana kaynağı jb yaparken de respring ekranında kalmasına neden oluyor. Yukarıda yazdıklarım soruna neden olan tesbit ettiklerim şu anda gayet stabil kullanıyorum.
Bende rocketbootstrap var sadece tema etkinlen respring yaparsam safe moda atıyor devre dışı bırakıp respring atıyorum tekrar aktif ediyorum sonra

Normal şartlarda anemone zaten rocketbootstrap ile beraber kuruluyordu bundan önceki sürümlerde ben öyle hatırlıyorum sanki...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uncover için yapılan düzenlemede devre dışı bıraktılar

Uncover için yapılan düzenlemede devre dışı bıraktılar

Ben anemone nu uncover için uyarlayan vatandaşa mail attım respring döngüsünde kalıyorum diye.oda cevap yazmış rocketbootstrap kurup tekrar deneyin çalışıp çalışmadığını bildirin demiş...

Ben anemone nu uncover için uyarlayan vatandaşa mail attım respring döngüsünde kalıyorum diye.oda cevap yazmış rocketbootstrap kurup tekrar deneyin çalışıp çalışmadığını bildirin demiş...

Sadece rocket bootstrap değil Preferenceloader, libcolorpicker de aynı soruna neden oluyor

Arkadaşlar jakede jtool installer var bunu kurup deneyin ama öncelikle snowboard ve eski TEMA’ları kaldırıp iCleaner ile temizleyip jtool installer kurup sonra anemone kurun

@Senoltekintomgac jtool nerden çıktı :) yapımcısı onla ilgli bi şey demedi

Jake ile takipcisi arasındaki konuşmada gördüm benle aynı hatayı takipcisi jake resimle bildirince jake nin jtool installer önerdiğini gördüm ben yükledim benim tel düzeldi respring de kalmıyor

Jake ile takipcisi arasındaki konuşmada gördüm benle aynı hatayı takipcisi jake resimle bildirince jake nin jtool installer önerdiğini gördüm ben yükledim benim tel düzeldi respring de kalmıyor

Su tweak hangisi kardeşim bir resim atabilir misin...?

Su tweak hangisi kardeşim bir resim atabilir misin...?

f228ad47fcf2d7861ce18246b7a4a62c.jpg

Benim tel düzeldi şuan 2 gündür iyi çalışıyor ama herkeste olmayada bilir herkesin farklı sorunları var gördüğüm kadarı ile ama icleaner ile snowboard kalıntılarını temiz silip yapmak gerekir iPhone X 12.1 uncover

Benim tel düzeldi şuan 2 gündür iyi çalışıyor ama herkeste olmayada bilir herkesin farklı sorunları var gördüğüm kadarı ile ama icleaner ile snowboard kalıntılarını temiz silip yapmak gerekir iPhone X 12.1 uncover

Cihaz sürüm ve jb miz aynı fakat ücretli aldığım tweakları yükleyemediğim için şimdi cihazı sıfırlayıp snowboard yükleyerek devam edeceğim.

@srdgny arkadaşımız deneyerek sonuca ulaşmış. Benim telefonumda yaklaşık 40+ tweak var Rocket bootstrap kullanan tweaklar kullanmiyorum. Anemone sorunsuz çaılışıyor ilk andan itibaren.

Bende bir kaç kere sildim sonra tekrar yükleyince anemone simgesi gelmedi nasıl gelir bir fikri olan var mı ?

Geri