Neler yeni

Tweak Anemone 3.0 for Unc0ver

İlk kurduğumda bi sorun yoktu gayet çalışıyor dedim ama sonradan çıktı acısı. Benim springboatdı allak pullak etti düzelttim çok şükür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çalışmıyor respring ekranın da kalıyor 15 dakika bekledim resping ekranından çıkmadı

Çalışmıyor respring ekranın da kalıyor 15 dakika bekledim resping ekranından çıkmadı

Force Restart yapıp tweakler kapalı unc0veri çalıştırın ardından anemoneyi silip yeniden tweakler açın unc0verdan

Önce temaları sonra snowboard kaldırdım icleaner ile temizledim ve yükledim. Temada kurdum hiçbir sıkıntı yok şu ana kadar. Hata alan arkadaşlarda da düzelir inş.

iPhone 6S, iOS 12.1.1b3

Respring loop’a düşüyorum. Bilginize.

Edit : Anemone’yi sildim. Sıkıntı yok, güncellenmesini bekleyeceğiz.

Anemone telefonun canına okudu sıfırlamak zorunda kaldım tekrardan Jailbreak yapacağım...

Anemone yüklemek istiyorsanız bence snowboardı tamamen kaldırın TEMA’ları dahil silin sonra yükleyin yoksa niye çalışmasın:)

Şu an anemone'yi @efsane6 hocamın yazdıklarını dikkate alarak yükledim süper oldu öncesi kurmuş olduğum bütün temaları tamamen sildim snowboard'ı da sildim sonra yapılması gerekenleri yaptım yükleidm herhangi bi sıkıntı yaşamadım sadece tema yüklerken sarı bi hata verdi ama temayı uyguladı şu an için sorun yok :) teşekkürler @efsane6 :okay:

Düzenleme : Bende döngüde kaldım :)

Son düzenleme:
Şu an anemone'yi @efsane6 hocamın yazdıklarını dikkate alarak yükledim süper oldu öncesi kurmuş olduğum bütün temaları tamamen sildim snowboard'ı da sildim sonra yapılması gerekenleri yaptım yükleidm herhangi bi sıkıntı yaşamadım sadece tema yüklerken sarı bi hata verdi ama temayı uyguladı şu an için sorun yok :) teşekkürler @efsane6 :okay:

Düzenleme : Bende döngüde kaldım :)

Sonuna çok güldüm 😂

Arkadaşlar cihazı sabah sıfırladım ve tekrar jb yapıp hiç bir tweak yüklemedim. anemone 3 kurdum, tweak stabil çalışıyor. Tweakın düzgün çalışmamasının nedenleri dock, statusbar iconları ve springboard ayarlarını değiştiren tweaklar ile uyumsuz olması ve rocketbootstap ve uygulamasını kullanan tweaklar ile çakışmasından kaynaklıdır.

Arkadaşlar cihazı sabah sıfırladım ve tekrar jb yapıp hiç bir tweak yüklemedim. anemone 3 kurdum, tweak stabil çalışıyor. Tweakın düzgün çalışmamasının nedenleri dock, statusbar iconları ve springboard ayarlarını değiştiren tweaklar ile uyumsuz olması ve rocketbootstap ve uygulamasını kullanan tweaklar ile çakışmasından kaynaklıdır.
Bilgi için teşekkürler.
Sebebi rocketbootstap ise silmem daha iyi. Snowboard kullanmaya devam..
4a4be30b3abcfa3899ec3b125e778da6.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgi için teşekkürler.
Sebebi rocketbootstap ise silmem daha iyi. Snowboard kullanmaya devam..
4a4be30b3abcfa3899ec3b125e778da6.jpg

Rocket bootstrap tweakını kullanan tweaklar haricindeki bütün tweakları yükledim ve şuan kullanıyorum hiç bir sorun yok

Rocket bootstrap tweakını kullanan tweaklar haricindeki bütün tweakları yükledim ve şuan kullanıyorum hiç bir sorun yok

Snowboard ile bunlar kuruluyormuş.
Acaba silen arkadaşlar bunların hepsini silip mi respring de kaldı?
ac8270662328989f06b20bb8a783a46b.jpg

Snowboard ile bunlar kuruluyormuş.
Acaba silen arkadaşlar bunların hepsini silip mi respring de kaldı?
ac8270662328989f06b20bb8a783a46b.jpg

Preferenceloader, rocket bootstrap, libcolorpicker yardımcı tweaklar ile kurulan tweaklar soruna neden oluyor. Bunlarda dock, statusbar ve springboard ikonları değiştiren tweaklar. örnek verecek olursam;
Boxy 3, charge animations, floating dock, vs

rocketbootstrap kaldır dedim şunlar çıktı;

cephei
cercube
cr4shed
customlock
notifica
:D

rocketbootstrap kaldır dedim şunlar çıktı;

cephei
cercube
cr4shed
customlock
notifica
:D

Rocket bootstrap sorunun ana kaynağı jb yaparken de respring ekranında kalmasına neden oluyor. Yukarıda yazdıklarım soruna neden olan tesbit ettiklerim şu anda gayet stabil kullanıyorum.

Geri