Neler yeni

Tweak Anemone 3.0 for Unc0ver

Arkadaşlar yükledim ama sıkıntı yaşıyorum cihaz respring döngüsünde kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben yükledim ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İsterseniz hemen yüklemeyin briaz bekleyin sorun varsa çözerler yakında.
Load tweak deaktif ettikten sonra tweak kaldırarak sorunu çözebilirsiniz.

Sıkıntı çıkardı bende olmadı ya.ulan aklıma da geldi hani bu bir sorun çıkaracak diye vay arkadaş...

Sıkıntı çıkardı bende olmadı ya.ulan aklıma da geldi hani bu bir sorun çıkaracak diye vay arkadaş...

Sürüm kaybetmediniz umarım. Dediğim yöntemle kaldırabilirsiniz Anemone'yi.

Bende kaldırdı snowboard o değilde şimdi ikonları küçültüceğimiz tweak varmı bilen

Bu sorun yaşamayan arkadaşlar genelde ıos 11 de olan arkadaşlar sanırım.ıos 12 problemli biraz...Twitter da da benim yaşadığım sorunu yaşayan arkadaşlar var...respring döngüsünde kalma...

Bu sorun yaşamayan arkadaşlar genelde ıos 11 de olan arkadaşlar sanırım.ıos 12 problemli biraz...Twitter da da benim yaşadığım sorunu yaşayan arkadaşlar var...respring döngüsünde kalma...

Aktif ettiğiniz temaların ios 12 ile uyumlu olduğundan emin olun tema kaynaklı sanırım sorun

Senin acaba tweaklar falan mı çakışıyor benim iPhone X 12.1

Coolstar’ın icadını bu arkadaş neden el atıp uyarladı?

Neyse snowboard ile arasında ne fark var ki?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla anlamadım ki kardeşim...ben hiç kuramadım ki tema falan aktif etmedim daha.anemone kurarken respring döngüsünde kaldı cihaz...

Bende yükledim şimdi respring ekranında kaldı fakat benim temalar ios 10 dan kalma bilgisayardan aktarmıştım
Anemone snowboard gibi sadece ikonları değiştirmiyor statusbar dan ayarlara kadar değiştirdiği için tema uyumluluğuna dikkat edin

Valla anlamadım ki kardeşim...ben hiç kuramadım ki tema falan aktif etmedim daha.anemone kurarken respring döngüsünde kaldı cihaz...

Güncelleme aldı belki düzelir sende

Coolstar’ın icadını bu arkadaş neden el atıp uyarladı?

Neyse snowboard ile arasında ne fark var ki?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Coolstar Electra kullananların sadece Anemone ve diğer tweakleri kullanabileceğini söyledi. O yüzden böyle bir şey yaptılar.

İkisi arasındaki en büyük fark, Anemonede iconlara, docklara, ayarlara mask vs. uygulayabiliyorsun. Statusbar da aynı şekilde ama iOS 12 uyumlu statusbar var mı bilmiyorum.

Bende yükledim şimdi respring ekranında kaldı fakat benim temalar ios 10 dan kalma bilgisayardan aktarmıştım
Anemone snowboard gibi sadece ikonları değiştirmiyor statusbar dan ayarlara kadar değiştirdiği için tema uyumluluğuna dikkat edin

Acaba kurulu TEMA’ları kaldırıp öyle mi denesem....?

Geri