Widget AneInfo (Anemone Widget)

iOS 11.3.1 denedim yapamadım. Aneınfo da açık ja3 dosyadında çıkan dosyayı theme bölümüne atım Anemone hiç görünmüyor bile admin ya video yada resimli anlatırmısın
Artık Aneinfo yerine XenInfo kullanılıyor. Cydia da XenInfo olarak aratırsan bulabilirsin ;)

Artık Aneinfo yerine XenInfo kullanılıyor. Cydia da XenInfo olarak aratırsan bulabilirsin ;)
Tamam hemen deniyorum 👍
[automerge]1532715043[/automerge]
Ayarlara gelmesi gerekiyormu herhangi bir yarlalma varmı ayarlara düşmedi Yükledim
[automerge]1532715837[/automerge]
Admin yaptım ama sinyal batarya yeri siyah görünmüyor
05D33CCA-452A-4DAE-B209-5E98347BD9A2.png

Son düzenleme:
renk ayarı yoksa zaten renkli olmaması normal değil mi :D

Admin sen yanlış anladın herhalde ja3 aktif ettim ama
sinyal
WiFi
Bettery
Götergeleri yok
[automerge]1532721643[/automerge]
renk ayarı yoksa zaten renkli olmaması normal değil mi :D
Admin ja3 xenhtlm nasıl atabilirim ?

Son düzenleme:
Admin sen yanlış anladın herhalde ja3 aktif ettim ama
sinyal
WiFi
Bettery
Götergeleri yok
[automerge]1532721643[/automerge]

Admin ja3 xenhtlm nasıl atabilirim ?

Junesiphone repoda mevcut ordan indirip xenhtml ile aktif edebilirsin
0bb3cddc25221cc3e36bc8daf7f3869d.png

bu kadar uzun soluklu sorunlarla doldurulmuş sayfaları görünce ister istemez şunu demekten kendimi alamıyorum; babanızın hayrına sıfırdan şu temanın kurulumunu herşeyiyle bir youtube videosu hazırlayıp onda türkçe anlatımıyla bi paylaşsanız eminim herkes rahatlar.
[automerge]1538774452[/automerge]
abi ben iphone 5 kullancısıyım ve sadece o statusbar mı diyorsunuz en üst kısımda saat hafta görünümü ve sağa yanaşık üç sıra wifi çekim güü şarj gücü vs... Ben sadece ondan edinmek istiyorum. Yani bütün o temaları widgetleri istemiyorum zira cihaz hantallaştı ama öyle bir şık görüntü olsun istiyorum. Bana yol gösterir misiniz, tşk.

Son düzenleme:
Geri