Neler yeni

Android Whatsapp aero özellikli tweaki

furefekan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.Androit kullanan bi arkaşımın wa aero özelliklerini gösterdi ve iphonlarda yok dedi sinirlendim araştırdım ve bu sayede jailbreakle tanıştım.watusi dışında wa aero özelliğini taşıyan bi tweak varmı.Biraz uzun oldu sanırım ve sorularım çok olursa kusura bakmayın şimdiden😊TEŞEKKÜR EDERİM...

Hoş gelmiş sefalar getirmişsin. Lakin forum kurallarını okumadan konu açmışsın ki zaten yanlış yerede açmışsın. Sorunun cevabını bulmadan konun kitlenecektir. Tekrar hoş geldin.

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.Androit kullanan bi arkaşımın wa aero özelliklerini gösterdi ve iphonlarda yok dedi sinirlendim araştırdım ve bu sayede jailbreakle tanıştım.watusi dışında wa aero özelliğini taşıyan bi tweak varmı.Biraz uzun oldu sanırım ve sorularım çok olursa kusura bakmayın şimdiden😊TEŞEKKÜR EDERİM...
Bu özellikler tam olarak nedir?

Merhabalar,eger bahsettiginiz uygulama cevrimicini kapama,mavi tiki kapama,cift tiki kapama gibi ozellikleri barindiriyor ise Whatsapp++ tweak’ini kullanabilirsiniz

Fakat eger ne zaman cevrimici-cevrimdisi olmus,kaydediyor..,yaziyor.. gibi ozelliklerini isterseniz OnlineNotify tweakini kullanabilirsiniz fakat ucretli hatirladigim kadariyla ~25₺ civarindaydi.

Bu özelliklerin yanı sıra. Aynı kişiye aynı mesajı sınırsız gönderme gibi özellikler var .
Mesela ;
selam yazıp
1000 adeti seçip
1000 adet gönderme gibi diye sormuştum...

Bu özelliklerin yanı sıra. Aynı kişiye aynı mesajı sınırsız gönderme gibi özellikler var .
Mesela ;
selam yazıp
1000 adeti seçip
1000 adet gönderme gibi diye sormuştum...
Maalesef o ozellikler yok hocam,yani sira bence gereksiz bir ozellik yani hangi birimiz gunluk yasantimizda durduk yere 1000 tane mesaj atiyoruz ki?

Geri