Neler yeni

Android vs İos

Riddiq

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır felan İphone kullanıyorum cihazım şuan iPhone SE 13.3 Jailbreak li cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum bütçem 5 bin TL civarı sizce hangi cihazı almalıyım ne önerirsiniz birde bazen android de alsammı diye düşünüyorum sizce hile yapma ve apk yükleme konusunda en iyi platform sizce iOS mu android mi

5 yıl iPhone kullanıp android e geçtim
İlk bir kaç hafta pişman oldum alışamadım
5 yıl android kullandım sonra iPhone’ye geçtim
Herturlu iPhone üstün
Yeni iPhone SE sizin icin en iyi cihaz olacaktır

5 yıl iPhone kullanıp android e geçtim
İlk bir kaç hafta pişman oldum alışamadım
5 yıl android kullandım sonra iPhone’ye geçtim
Herturlu iPhone üstün
Yeni iPhone SE sizin icin en iyi cihaz olacaktır
Yorumunuz için teşekkür ederim aklımda Xr var ama

Android platformuna geçmeyin. Çok üzülürsünüz. Kağıt üstünde muhteşem özellikler göreceksiniz, ancak iPhone’dan sonra hiç zevk vermiyor Android cihazlar.

Benim gibi bir salaklıkta yapmayın. iPhone 6S kullanıyordum. Artık dedim cihazı değiştireyim bir anlık Teknosa’daki adamın ve cihazın tasarımına hasta olup gaflete düştüm. S20 aldık.

Verdiğim 7.300 TL’ye mi yanayım oyun performansı konusunda 6S’ten geride kaldığına mı yanayım. iPhone’de Yüksek / HD’de rahat bir şekilde kasmadan & donmadan oynadığım oyun şimdi sık sık frame düşmeleri yaşatıyor. Adam görünce zaten kıpır kıpır saçmalaması da ayrı bir rezalet. Bir de arkadaş sadece ben mi fark ediyorum bu oyun Android cihazlarda resmen kasıyor. 20 FPS veriyor gibi hızlı hızlı sağ sol yaptığında ekranda değişen kareleri görebiliyorum resmen.

iPhone’da böyle bir sorun felan yoktu. Almışken bütçeyi zorla bence iPhone 11 almaya bak en düşük. Yeni nesil SE’ye bence hiç bulaşma. Apple çentikli olan cihazlara daha fazla önem veriyor.

Geri