I intercom Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 15 Şub 2019 Mesaj 29 Tepkime puanı 2 3 Mar 2019 #1 Başlıktada belirttiğim gibi alttaki barı tamamen transparan yapabileceğim bir tweak var mı iOS 12.1.1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başlıktada belirttiğim gibi alttaki barı tamamen transparan yapabileceğim bir tweak var mı iOS 12.1.1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baz_X_0 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 Şub 2019 Mesaj 382 Tepkime puanı 157 3 Mar 2019 #2 Nasil cözdün?
hknst Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 4 Ağu 2017 Mesaj 630 Tepkime puanı 190 3 Mar 2019 #3 cleardock
I intercom Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 15 Şub 2019 Mesaj 29 Tepkime puanı 2 3 Mar 2019 #4 Baz_X_0: Nasil cözdün? Genişletmek için tıkla ... Cleardock ile ana ekran alttan kaydırınca çıkan menüyüde ccclearmodulesbg ile çözdüm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baz_X_0: Nasil cözdün? Genişletmek için tıkla ... Cleardock ile ana ekran alttan kaydırınca çıkan menüyüde ccclearmodulesbg ile çözdüm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör Katılım 19 Ağu 2018 Mesaj 1,603 Tepkime puanı 879 4 Mar 2019 #5 intercom: Cleardock ile ana ekran alttan kaydırınca çıkan menüyüde ccclearmodulesbg ile çözdüm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ccclearmodulesbg sıkıntılı çalışıyorsa Glacier de deneyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
intercom: Cleardock ile ana ekran alttan kaydırınca çıkan menüyüde ccclearmodulesbg ile çözdüm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ccclearmodulesbg sıkıntılı çalışıyorsa Glacier de deneyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
I intercom Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 15 Şub 2019 Mesaj 29 Tepkime puanı 2 4 Mar 2019 #6 Se7Touch: ccclearmodulesbg sıkıntılı çalışıyorsa Glacier de deneyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Genişletmek için tıkla ... Eyvallah bir bakayım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Se7Touch: ccclearmodulesbg sıkıntılı çalışıyorsa Glacier de deneyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Genişletmek için tıkla ... Eyvallah bir bakayım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi