ADA21 Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Nis 2020 #1 Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 16 Nis 2020 #2 ADA21: Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Homeplus kullanabilrsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ADA21: Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Homeplus kullanabilrsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi