ADA21 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 16 Eyl 2019 Mesaj 25 Tepkime puanı 4 16 Nis 2020 #1 Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 16 Nis 2020 #2 ADA21: Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Homeplus kullanabilrsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ADA21: Sa gunaydinlar ana ekrandaki iconlari kucultebilcegim tweak varmi sadece ana ekran dock ayni kalmasini istiyorum tsekurler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Homeplus kullanabilrsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
emrebaskoylu Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 26 Ocak 2018 Mesaj 41 Tepkime puanı 17 16 Nis 2020 #3 Springtomize
apagesatana Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 Mar 2019 Mesaj 376 Tepkime puanı 89 16 Nis 2020 #4 snowboard