Neler yeni

Ana ekran widget

Hocam zip dosyanin icinde dock die klasör var onun icinde tekrar dock die bi klasör var onun da icinde girip oyle tasiyacaksiniz klasorleri theme klasörüne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam başkan hallettim snowboard için extensions ayarlar yüklenmeden açılmıyordu onları yükledikten sonra aktif oldu bakın resimde gösterilen

Ekli dosyalar

• 374CE57C-A7A8-42DE-B381-5E6C98C69D65.png
    374CE57C-A7A8-42DE-B381-5E6C98C69D65.png
    133.4 KB · Görüntüleme: 33
f9401fd9c7630dfe9cd6c739099a96d7.jpg

Ve son hali

Guzel olmus. Hocam tarih hava durumu saat xenhtml mi paylasabilir misiniz hangi widget oldugunu

uydufly arkadaşımız göndermişti burdan indiriyorsun zip ten açtıktan sonra Türkiye dosyasını çıkar var/mobile/library/iwidgets içine at bu kadar xenhtml ile aktif et bitti yalnız
[automerge]1569153237[/automerge]
uydufly arkadaşımız göndermişti burdan indiriyorsun zip ten açtıktan sonra Türkiye dosyasını çıkar var/mobile/library/iwidgets içine at bu kadar xenhtml ile aktif et bitti yalnız
Yalnız ufak tefekte filza ile kurcaladım mesela turkey yazıyor widgette js dosyasına girip Türkiye diye düzelttim mesela aylar kısmı kısaltılmış yazıyordu onları da tam yaptım kurcalarsan yapabilirsin sende bileğin olsun :)

Bende iwidget klasoru yok yada ben bulamadim

buyrun arkadaşlar

klasörün içindekileri library/themes içine atacaksınız, Cydia dan Spark dev reposundan snowboardın kendisini ve tüm eklentilerini kurmanız gerek sonrasında snowboard'dan aktif edip kullanabilirsiniz.

@iAdemix

Classic dock dediğiniz gibi isimsiz oluyorda kendi dock’umuzu ayarlamaya yaramıyor malesef
d8e30dc37c2912d2377f0b3a6f7d4f5c.jpg
4c5347b666273f6104cb21e17cf316d5.jpg
işe yarar ben bir çok farklı farklı dock temaları denedim bi sıkıntı çıkarmadı yeteki snoawboard dock kısmındaki disable classic doc labels etkin olsun

Geri