Ana akranda yada kapli ekranda gucel haber yada spor haberi veren tweaks varmi

aliercan

Aktif Üye
JailbreakTR
Ana akranda yada kapli ekranda gucel haber yada spor haberi veren tweaks varmi 12A icin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweake ne gerek var ? Zaten haber uygulamaları bildirim açınca, bildirim olarak ekrana düşüyor.

Mer benim
Istediyim nasil tvde alta son dakika haberi veriyor ama ust barda boyle bir teawks var ama adini unutum

XenHTML ile yapılabilinir aslında haber sitelerinden RSS çekilecek. Benim vaktim yok uğraşamam açıkçası fikri vermesi benden :)

Edit: aradığın tweak intelliscreenx ama ios 8 den beri güncellenmemiş diye okudum. Bayağı güzel bir tweak e benziyor facebook twitter mail vs bir çok widget var ve benim dediğim fikirde rss çekip haberleri okuyabileceğin bir widget var.

Son düzenleme:
bende tv lerde geçen kayan yazı gibi bişey arıyorum aslında XenHTML ile

edit: bir sitede kayan yazı var bunu xenhtml iphone ekranında gösterecek arkadaş varmı acaba?

Son düzenleme:
Vardi buyle birsey 1 yada 2 ay once vardi parali idi indirmedim sunuldu teawks

Zaten bilseydim aramazdim burda unutum

Biraz daha düzgün bir Türkçe ile yazma şansın var mı abi? Yazdıklarının yarısını anlamıyorum.

Mer bulamadım cydıa yok

Mer bunu kuladım aradıgım bu deyıl rss deyıl teawks arıyorum IMG_0459.JPG

Konuyla alakasız ancak "Merhaba bunu kullandım, aradığım bu değil. RSS değil, tweak arıyorum." yazmak çok mu zor hocam?

Bastaki konuyu okursan iyi olurdu usta

tek bir böyle tweak tanıyorum oda intelliscreenx oda ios 8 ile beraber gitti. Gerisi Tencere Tava hepsi hava diyor.

Geri