Amerika’dan iPhone 11 Pro almak

Kjeldahl

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Herkese merhabalar. Şu an Amerika’dayım ve 29unda Türkiye’ye döneceğim. Dönerken kendime iPhone 11 Pro almayı düşünüyorum. Türkiye’de geçerli olan seri numaraları hakkında bilgisi olan var mı? Apple’ın kendi sitesinde iki tane model numarası verilmiş ve fark yok ikisinde de. Telefonu alıp Türkiye’de sorun yaşamak istemiyorum. Vereceğiniz her bilgi benim için değerli. Teşekkürler şimdiden.

Sim fre cihaz al
[automerge]1568408140[/automerge]
Yanı bir çok ülkede kullanılabilir Türkiye’de de sim free
[automerge]1568408184[/automerge]
1099 dolar deyıl mı

Hocam bana kalırsa iphone 11 pişmanlık bi telefon olacak gibi tabi sizin bileceğiniz bir iş
Bence kamera ve performans bakımından yıllar sonra bile pişman etmez ama kamera çıkıntıları çok fazla. seneye gelirse ekrandan parmak izi okuyucu model gelir en fazla. 4 sene sonra da tof sensörüne geçerler 10 sene sonra da makro kameraya :D

Sim fre cihaz al
[automerge]1568408140[/automerge]
Yanı bir çok ülkede kullanılabilir Türkiye’de de sim free
[automerge]1568408184[/automerge]
1099 dolar deyıl mı
256 GB modelini almayı düşünüyorum 1149$.
Hocam bana kalırsa iphone 11 pişmanlık bi telefon olacak gibi tabi sizin bileceğiniz bir iş
iPhone 11 öyle de iphone 11 Pro yıllarca çok rahat götürür beni diye düşünüyorum

Herkese merhabalar. Şu an Amerika’dayım ve 29unda Türkiye’ye döneceğim. Dönerken kendime iPhone 11 Pro almayı düşünüyorum. Türkiye’de geçerli olan seri numaraları hakkında bilgisi olan var mı? Apple’ın kendi sitesinde iki tane model numarası verilmiş ve fark yok ikisinde de. Telefonu alıp Türkiye’de sorun yaşamak istemiyorum. Vereceğiniz her bilgi benim için değerli. Teşekkürler şimdiden.

bende istiyorum pro max getirme şansın varmı havaalınında karşılarım anında paranı öderim

Gümrük olayı nasıl oluyor tam olarak , 1 taneden fazla getirirse sanırım yine fiyat türkiye fiyatı olur 🤷‍♂️

Geri