AltStore olmadan Jailbreak mümkün mü ?

jbdeyeni

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar cihazımda jailbreak yok daha önce altserver üzerinden jb yapmıştım ancak üyeliğimin süresi doldu başka icloud hesabım yok. ffapple taktiğini denedim telefon üzerinden ancak olmadı başka bir yöntemi yok mu ? (tutuapp gibi uygulamalardan indirince uncover hata veriyor)

Cihaz
8 plus
Sürüm
13.5
Başka iCloud hesabı ile yapabiliyorsun. JB yapana kadar o iCloud'u giriyorsun telefona. Bir süre sonra telefon o hesapları kabul etmiyor ama. Apple çok sıkıyor artık bu imza konusunda. Anlık imzalayan siteler ne kadarda çıksa hiç biri güvenilir olmuyor maalesef

Telefonumdan icloud hesabımdan çıkış yaptım yeni icloud hesabı açıp jailbreak yaptım, daha önce aklıma gelmemişti bir daha çıkmam umarım çok avantajlı gerçekten. Her neyse konuya dönecek olursak şu an başka yolu yok arkadaşlar.

altstore yüklemeye çalıştım ama ekrana uygulama gelmiyordu bende bi şekilde unc0ver indirdim o da 13.6.1 i desteklemiyor
checkra1n ile de yapamıyorum error code 79 verip duruyor sürekli. Yardımcı olabilecek varmı?

altstore yüklemeye çalıştım ama ekrana uygulama gelmiyordu bende bi şekilde unc0ver indirdim o da 13.6.1 i desteklemiyor
checkra1n ile de yapamıyorum error code 79 verip duruyor sürekli. Yardımcı olabilecek varmı?
Hocam nerden indirdiniz

Geri