altstore kuramiyorum

emirdagli

Aktif Üye
JailbreakTR
slm arkadaslar benim bir sorunum var... iphone x ios 13.2.2 yüklü gecen sene uncover 5.3.1 ile yüklemisdim 1 senedir kulaniyordum hafta ici sarj biti herzamanki gibi uncoveri acip jb yapicakdim uncovere basdigimda acilip kapandi uyugulama....

3utools ile jb yaptim en yeni uncoveri yükledi buraya kadar hersey ok jb de yaptim fakat sarj bitince yada restart yapinca eskisi gibi telden uncovere girip jb basinca yapiyordu simdi yapamiyorum uncover dosyasi acilip geri kapaniyo ayarlardan onayladigim halde mecbur pc den 3utools girip yapmam gerekiyo... bunu nasil cözerim???

yeniden uncover 5.3.1 nerden yüklüye bilirim??? 3utools uncover 6.1.1 yükledi samirim

pc de win7 yüklü altstore yüklemeye calisdim sürekli itunes yada icloud acik hatasi geliyo kapali oldugu halde???

yardimci olurmusunuz

kulandigim alet
iphone x
ios 13.2.2

Ekli dosyalar

• 186D3385-C6E7-42E9-AC15-04D5357ACDB9.jpeg
    186D3385-C6E7-42E9-AC15-04D5357ACDB9.jpeg
    1,010.8 KB · Görüntüleme: 10
Altstore sadece win10 uyumlu diye biliyorum. sorunun unc0ver sürümüyle alakalı olduğunu düşünüyorsan buradan eski sürümünü telefonuna indirip altstore dan kurabilirsin win10 da denemen daha isabetli olabilir.
[automerge]1616328108[/automerge]
Altstore sadece win10 uyumlu diye biliyorum. sorunun unc0ver sürümüyle alakalı olduğunu düşünüyorsan buradan eski sürümünü telefonuna indirip altstore dan kurabilirsin win10 da denemen daha isabetli olabilir.

[automerge]1616328108[/automerge]

hadi ya :-( gecen sene 5 aylarda altstoreyi win7 ye yüklemisdim... suan windows 10 a nasil gecerim diye düsünüyorum bi ara bedavaydi ama bitti sanirim

altsrore disinda baska türkü yükleme sansim yok mu acaba???

ben uncover sürümü ile alakali ola bilecegini tahmin ediyorum nitekim 1 senedir sorunsuz sarj bitsede yada restart yapsam bile uncover uygulamasi ile telden girip uygulamaya re jailbreake basinca yeniden yüklüyordu 3utoolsdan yeni sürümü kurdugumdan buyana sarj birince yada restart yapinca uyugulamaya giremiyorum acilip kapaniyo

hadi ya :-( gecen sene 5 aylarda altstoreyi win7 ye yüklemisdim... suan windows 10 a nasil gecerim diye düsünüyorum bi ara bedavaydi ama bitti sanirim

ben uncover sürümü ile alakali ola bilecegini tahmin ediyorum nitekim 1 senedir sorunsuz sarj bitsede yada restart yapsam bile uncover uygulamasi ile telden girip uygulamaya re jailbreake basinca yeniden yüklüyordu 3utoolsdan yeni sürümü kurdugumdan buyana sarj birince yada restart yapinca uyugulamaya giremiyorum acilip kapaniyo
AltSigner var onu deneyebilirsin bu konuda anlatılmış

Bence ubuntu kur PC ne checkra ile jb yap sonra unc0ver geçiş yap sonra ReProvision ve ReProvision fix tweaklarını yükle otomatik imzalamayı ayarla kafan rahat oldun kapat aç hemen grip tekrar jb yapabilirsiniz

AltSigner var onu deneyebilirsin bu konuda anlatılmış

bunun icin ilk altstore kurmak gerekmiyor mu?

bunun icin ilk altstore kurmak gerekmiyor mu?
Konuda anlatılmış öyle bir şey yazmıyor
[automerge]1616406100[/automerge]
[EDIT][/EDIT]
Konuda anlatılmış öyle bir şey yazmıyor

Benimde win7 di YouTubeye windows 7 windows 10 yapma yaz 8 dakikalık video var onun ile yapabilirsin AltStore windows 7 de olmuyor

Geri