Neler yeni

AltSigner - IPA Yükleme (imzalama)

5-6 kere sildim yeniden yükledim..

Aynı hatayı bende aldım

Konunun ilk mesajında çözüm önerisi paylaşıldı.

Konunun ilk mesajında çözüm önerisi paylaşıldı.

Göremedim?

9ada0fe6c4d4c8aa977042cab55023ae.png
26354d3daf745f1a7ef40a5667154a82.png

Yöntemleri denedim direkt yüklemek yerine 3utools ile yükledim fakat aynı hatayı alıyorum bende

Yöntemleri denedim direkt yüklemek yerine 3utools ile yükledim fakat aynı hatayı alıyorum bende

Altsigner ile imzalama yaptıktan sonra pc de masa üstüne imzalanmış yeni unc0ver ipa geliyor 3utools ile onu yükleyeceksiniz
Ayrıca 3utools da apple hesabı ile giriş yaptığınıza emin olun. (Altsigner ile imzalama yaptığınız hesap ile aynı olacak)
Ve İtunes ayarlarından da bilgisayarın yetkilendirilmiş olduğundan emin olun.

Düzelttim ben kardeşim. Altsigner’den imzayı kaydedip 3utools’tan jb yaptım. Dene istersen.
Altsinger hiç kullanmadım aşamalı ekran görüntüsü atman mümkün mü
[automerge]1590395192[/automerge]
Daha doğrusu imza kaydetmeyi kaydettiği ipa nasıl olacak onları bilmiyorum
[automerge]1590396088[/automerge]

bende yaptım çook tşkler

Son düzenleme:
Sertifikaları nasıl kaldıracağız? Bununda bir yolu var mı? @camature ReProvisionda İpa yüklemeye çalışırken 2 den fazla imzalı sertifika olduğu için yükleme yapmıyor. İmpactor da çalışmıyor.

bende win 7 dosya bolumune bastıgımda altsigner calısmayı durdurdu yazıyo ve kapanıyo yıldızlı bolumden yukledim telefona ama bu sefer telden jailbreak yuklenmiyo ve bu hatayı veriyoFA32D396-5C1E-4CB9-B7DB-DB162C30B364.png

Sertifikaları nasıl kaldıracağız? Bununda bir yolu var mı? @camature ReProvisionda İpa yüklemeye çalışırken 2 den fazla imzalı sertifika olduğu için yükleme yapmıyor. İmpactor da çalışmıyor.
profil ayarlarından silebilirsin sertifikaları
[automerge]1590452425[/automerge]
bende win 7 dosya bolumune bastıgımda altsigner calısmayı durdurdu yazıyo ve kapanıyo yıldızlı bolumden yukledim telefona ama bu sefer telden jailbreak yuklenmiyo ve bu hatayı veriyoEkli dosyayı görüntüle 17353
cihaza temiz kurulum yapıp tekrar deneyiniz

profil ayarlarından silebilirsin sertifikaları
[automerge]1590452425[/automerge]

Dediğin yöntem sadece telefondaki sertifikayı silmek için sunucudan değil :) Sunucudan silinmediği için de ReProvision imzalama yapmıyor. Sanırsam 7 gün sonunda silinecek.

Dediğin yöntem sadece telefondaki sertifikayı silmek için sunucudan değil :) Sunucudan silinmediği için de ReProvision imzalama yapmıyor. Sanırsam 7 gün sonunda silinecek.
evet dostum profilden silsende nafile oluyor sunucudan 7 gün sonra siliyor :)

Dostum eline sağlık , ben bu şekilde xs max cihazıma jb yapabildim diğer alternatiflerle olmadı.
Yeni güncelleme çıkmış unc0ver 5.1.0 , bu güncellemeyi yapmasak sıkıntı olur mu , yeniden imzalama derdi ile uğraşmasak?

Dostum eline sağlık , ben bu şekilde xs max cihazıma jb yapabildim diğer alternatiflerle olmadı.
Yeni güncelleme çıkmış unc0ver 5.1.0 , bu güncellemeyi yapmasak sıkıntı olur mu , yeniden imzalama derdi ile uğraşmasak?
imzayı 7 günde bir tekrarlaman gerekiyor 7.günde güncel olanı yüklersin ssıkıntı olmaz

imzayı 7 günde bir tekrarlaman gerekiyor 7.günde güncel olanı yüklersin ssıkıntı olmaz
Bu konularda çok yeniyim dediğiniz yöntemler ile bende jailbreak yapabildim fakat imzayı 7 günde bir tekrarlamak konusunu anlayamadım tam olarak ne yapmamız gerekicek? tekrar birşey yapmadan bu şekilde jailbreak'i kullanamıyormuyuz? kullanamıyorsak tam olarak ne yapmamız gerekicek detaylı yazabilirmisiniz.

[automerge]1590396088[/automerge]

bende yaptım çook tşkler
kardesim bu rebel ekranını nasıl geçtin ?

Bu konularda çok yeniyim dediğiniz yöntemler ile bende jailbreak yapabildim fakat imzayı 7 günde bir tekrarlamak konusunu anlayamadım tam olarak ne yapmamız gerekicek? tekrar birşey yapmadan bu şekilde jailbreak'i kullanamıyormuyuz? kullanamıyorsak tam olarak ne yapmamız gerekicek detaylı yazabilirmisiniz.
Kurduğun ipa dosyası 7 gün sonra revoke olur 7. Günün sonunda pcye bağlayıp tekrar install yazan yere basıcaksın tekrar yüklücen yada reprovision kullan sürekli otomatik imzalat

bende win 7 dosya bolumune bastıgımda altsigner calısmayı durdurdu yazıyo ve kapanıyo yıldızlı bolumden yukledim telefona ama bu sefer telden jailbreak yuklenmiyo ve bu hatayı veriyoEkli dosyayı görüntüle 17353

bende rebel bölümünü geçemiyorum hata alıyorum aynı hatayı ve bir haftadır aynı hata tel 11 pro max 13.3 sürüm daha önceden zaten yapmıştım telefondan geçen kapandı açıldı jailbreak gitti şimdi bilgisayardan yapmak gerekiyor imzalıyorum imzalanmış dosyayı bulup yüklüyorum ve inatla reklam bölümünde kalıp bu hatayı veriyor

Geri