Yaşadığın sorunu aynı şekilde bundan 6-7 ay önce jailbreak yapılmamış cihazımda sürekli ve sürekli yaşıyordum. Kaç defa AliExpress'i silip geri yükledim düzelmedi. Sebebi nedir bilmiyorum ama jailbreak dan önce de vardı bu sorun.Arkadaşlar merhaba
AliExpresste Jailbreak aktif iken fotoğrafta görüldüğü gibi hiçbir ürünün fotoğrafları görünmüyor. Telefonu yeniden başlatıp jailbreak yapmadığımda ürün fotoğrafları görünüyor.
Çözüm yolu olarak ne önerirsiniz teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 7659
Muhtemelen tweaklerden birisi bozuyordur icleanerden tek tek kapatıp denemek lazımŞu ana kadar jb var diye hiç bir uygulama da resimlerin görülmemesi durumu yaşamadım. Ek olarak iPhone 5 de de aynı şekilde sorunsuz. Kullandığın tweaklerden birinden kaynaklı olabilir mi ? Ekli dosyayı görüntüle 7660
Ne gibi bi ayar mesela ne yapmak lazımUygulamanın ayarlarından yapman lazım galiba
Arkadaşlar merhaba
AliExpresste Jailbreak aktif iken fotoğrafta görüldüğü gibi hiçbir ürünün fotoğrafları görünmüyor. Telefonu yeniden başlatıp jailbreak yapmadığımda ürün fotoğrafları görünüyor.
Çözüm yolu olarak ne önerirsiniz teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 7659
Cache temizliği yaparım sık sıkç, sorun MessageHeadsXI tweakinden kaynaklanıyor ama çözüm için fikrim yokReklam engelleyen bir Tweak olabilir yada Cache yi boşalt...