Çözüldü AliExpress’ten aldığım ürün bozuk çıktı!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Atakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atakan

Banned
Yasaklı
AliExpress ten anakart aldım 1 ay önce arızalı çıktı adama yazdım geri ödemeyi kabul etti.
Benim anakartı ona kargolamam gerekiyormu kargo ücretini benmi ödüyorum.
Kafamda deli sorular bilen birkişini yardımcı olmasını istiyorum:(

Eğer bozuk olduğuna dair video resim gibi ispat istemiyorlarsa ve geri ödemeyi de kabut etmişlerse muhtemelen anakartın bozuk olduğunu da biliyorlardır😊. Benim da başına geldi cihaz açıklamadakinden farklı geldi para yarısını hiç zorluk çıkarmadan iade etdiler. Sanki haberleri yokmuş gibi davranmadılar.

Adamla iletişim kur bazı satıcılar geri istemeyebilir

Anakart derken telefon mu pc mi eğer telefonsa linkini paylaşırmısın bana da 6s anakartı lazım.

Ödemeyi kabul ettilerse kartına bak 10 gün içinde ödemeni alırsın sorun yaşamadım o konuda

Pc anakartı.Ödemeyi kabul etti müşteri hizmetleri ile konuştum yapmanız gereken tek şey ürünü iade etmek dedi.İade edicem bugün

Adamla iletişime geçmesen bile olur.ürün farkli geldiyse yada bozuk geldiyse.video cekip ürünün bozuk oldugunu gösterirsen aliexprees yetkilililerine ücretni geri veriyorlar diye biliyorım bu konuda cok hassaslar.

Ürünü geri yollamaktan bahsediyorsun ama o kadar ucuz değil ve yurt dışına gönderilen kargolarda sen ödüyorsun kargo parasını ve baya para tutar ürünün bozuk olduğuna dair video çekip müşteri hizmetleri ile görüş onlara delil olarak videoyu at geri istemezşer bence ürünü ve paranı iade ederler
10-15 gün içinde hesbına düşer ödemen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ürünün bozuk/kırık olmasının kanıtlanmasından sonra iade etmeye gerek kalıyor muydu?

Ürün iadesi kabul edildiyse bozuk ürünü iade etmenle uğraşmana erek yok. Geçmiş olsun

Müşteri hizmetleriyle konuştum yapmanız z gerekn tek şey geri iade etmek dedi ürünü iade etmesem olumu şimdi uğraşmak istemiyorum

Ürün kullanılmaz haldeyse göndermene gerek yok ama eksik aparat ya da farklı bir ürün gelmişse ya iade edersin ya da satıcı aldığın üründen sana gelen ürün fiyatını düşüp üstte kalan para olduysa onu iade eder

Geri