Tweak AlbumArt as BackGround

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Bu tweakle çalınan şarkının kapak fotoğrafını denetim merkezi ve kilit ekranındaki müzik kontrolllerinin olduğu bölüme ekleyebiliyorsunuz.

Sürüm: 0.0.2
Repo:
Uyumluluk: iOS 11
Fiyat: Ücretsiz

Ekran Görüntüleri
1523954082341.png1523954108826.png1523954115683.png

Son düzenleme:
Hocam kıskandırıyorsun bizi jb yok diye :)))

Kilit ekranı ve bildirim panelinde sorun yok fakat Control Center böyle oldu hocam. Sebebi nedir?
IMG_0236.PNG

CC Music Artwork'dan daha iyiymiş ek olarak ücretsiz.

yalnız kilit ekranında albüm kapağı net durmuyor.

Onun için bir güncelleme yolda😊 bir kaç kişi bildirmiş daha iyi bir çözünürlükle eklenebilir mi diye.. geliştiricisi de çalışmaya başlamış😊

Onun için bir güncelleme yolda😊 bir kaç kişi bildirmiş daha iyi bir çözünürlükle eklenebilir mi diye.. geliştiricisi de çalışmaya başlamış😊
ColorFlow'un çıkacağı yok bari bununla yetinelim

Cc için kullandığın hangi tweakler var dostum? Onlardan biriyle çakışıyordur kesin
Yok hocam, CC için kullandığım Tweak RealCC sadece. Devre dışı bıraktım, öyle denedim yine düzelmedi. Snapper 2 ile birlikte gelen Silo var bir de.

Yok hocam, CC için kullandığım Tweak RealCC sadece. Devre dışı bıraktım, öyle denedim yine düzelmedi. Snapper 2 ile birlikte gelen Silo var bir de.
Silo ve realCC bende de yüklü ama bu şekilde bir sorun olmuyor.. daha önce yüklediğin tweaklerden kalıntılar yapıyor olabilir

Silo sürümün güncel değilse reposundan güncelle. eğer güncel ise repo.jailbreaktr.com reposundan 1.0.0.1 olan sürümü yükle sorun çözülecektir.

Tweak kilit ekranında çok şık duruyor ama cc bu halde

Ekli dosyalar

• 0EE6C710-F9AA-47A1-AFFF-5DA257FEE382.png
    0EE6C710-F9AA-47A1-AFFF-5DA257FEE382.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 18
Silo sürümün güncel değilse reposundan güncelle. eğer güncel ise repo.jailbreaktr.com reposundan 1.0.0.1 olan sürümü yükle sorun çözülecektir.
1.0.04, 1.0.0.3 ve son olarak 1.0.0.1 sürümü denedim fakat hepsinde sonuç aynı hocam.

Uygulama 0.0.2 ye güncellendi.
-Resim çözünürlükleri iyileştirildi.

1.0.04, 1.0.0.3 ve son olarak 1.0.0.1 sürümü denedim fakat hepsinde sonuç aynı hocam.
hard reset atıp jb yapmadan kontrol merkezıne bakabılır mısın yıne aynı mı görünüyor?

JB yapmadan Kontrol Merkezi boş gözüküyor hocam, bozdum orayı da.

Ek olarak; Tweak geliştiriciler siz nasıl bi' kralsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

JB yapmadan Kontrol Merkezi boş gözüküyor hocam, bozdum orayı da.

Ek olarak; Tweak geliştiriciler siz nasıl bi' kralsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Silo ve ezcc kurulu ise öncelikle siloyu güncelle ezcc kaldır, sonra denetim merkezinde özelleştir kısmına gelip bütün ekli olanları kaldırıp tekrar ekle sorun çözülmezse konusu mevcut orda bulunan islemleri yaparsınız.

emeğe sağlık iyi görünüyor. kilit ekranında müzik oynatıcısını küçülten yada daraltan tweak var mı ios 11 de çalışan

tweakleri bulamıyorum adını söylermisiniz denetim merkezini gri yapmış olduğunuz ve müzik albüm resmi olanlar

Geri