O omeraksoy Banned Yasaklı 30 Mar 2019 #28 suti38: peki nasıl güncelleme yapacağız Genişletmek için tıkla ... Repodan kurman yeterli :) repo ekledim en güncel hali mevcut
suti38: peki nasıl güncelleme yapacağız Genişletmek için tıkla ... Repodan kurman yeterli :) repo ekledim en güncel hali mevcut
suti38 Aktif Üye JailbreakTR 30 Mar 2019 #29 hangi repo? tek bir repon vardı oradan temayı yüklemiştim ama güncellemesi nasıl olacak
yusuf_ Yetkili Administrator 30 Mar 2019 #30 omeraksoy: @yusuf.ozgul reopaya ekle diyor bak :) Genişletmek için tıkla ... Repomuza alabiliriz isterseniz :)
omeraksoy: @yusuf.ozgul reopaya ekle diyor bak :) Genişletmek için tıkla ... Repomuza alabiliriz isterseniz :)
O omeraksoy Banned Yasaklı 31 Mar 2019 #31 yusuf.ozgul: Repomuza alabiliriz isterseniz :) Genişletmek için tıkla ... Olur :))
suti38 Aktif Üye JailbreakTR 31 Mar 2019 #32 Kardeş tema çok şık emeğine sağlık, peki efektli olanın duvar kağıdını da paylaşırsan sevinirim...
O omeraksoy Banned Yasaklı 31 Mar 2019 #33 suti38: Kardeş tema çok şık emeğine sağlık, peki efektli olanın duvar kağıdını da paylaşırsan sevinirim... Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. buyur dostum :)
suti38: Kardeş tema çok şık emeğine sağlık, peki efektli olanın duvar kağıdını da paylaşırsan sevinirim... Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. buyur dostum :)
A AirLife Expert JailbreakTR 22 May 2019 #35 Le0n: Çok güzel olmuş eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Hobbaaaa abi sen AppleYardım'da kilit ekranı temaları yapan Le0n değil misin yaa ?
Le0n: Çok güzel olmuş eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Hobbaaaa abi sen AppleYardım'da kilit ekranı temaları yapan Le0n değil misin yaa ?