Airpods Bluetooth

Mrtklo

Aktif Üye
JailbreakTR
Herkese merhabalar elimde orjinal olmayan bir airpods var ve bu airpodsu orjinal airpods gibi tanımlayıp ekteki şarj animasyonunun çıkmasını istiyorum filza ile Bluetooth ayarlarından kulaklığı orjinal airpods gibi gösterebilir miyim olur mu sizce ?
e9a63ec87b61578e89228f287defa5f3.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reddit sitesinde istekte bulunulmuş ama bir gelişme yok.

Bendeki airpodsun şarj yüzdesini yandan görebiliyorum ve üsstte telefonunun şarj yerinde de kulaklık şarj barı çıkıyor yani tek sorun o animasyonun nasıl getirileceği forumda airpods kullanan varsa onun filza ayarlarını benimkiyle aynı yapsam sizce olur mu

Bendeki airpodsun şarj yüzdesini yandan görebiliyorum ve üsstte telefonunun şarj yerinde de kulaklık şarj barı çıkıyor yani tek sorun o animasyonun nasıl getirileceği forumda airpods kullanan varsa onun filza ayarlarını benimkiyle aynı yapsam sizce olur mu

O animasyon tweak ile oluyor.

Çalışmaz Airpodsun içindeki çipdede yazılım var.

bende orjinal airpods 2 var. Bende bile çalışmıyor bu animasyonlar. Orjinal olmayanda hiç sanmıyorum :)

bende orjinal airpods 2 var. Bende bile çalışmıyor bu animasyonlar. Orjinal olmayanda hiç sanmıyorum :)

Özelden yazdım bakabilir misiniz

Kapağını açtığınız anda cihaz bunu algılıyor ve gösteriliyor, Sizdeki kulaklık ile olacak şey değil yani. Anca bağlanınca gösterilebilir bir tweak yapılırsa.

Tacitus tweaki ile bunu yapabilirsiniz diye düşünüyorum, her bluetooth cihazı için bağlantı yapılınca ekrana seçebileceğiniz 3 şekilde animasyon var
Tweak ücretlidir.

Ama bendeki orjinal airpods değil bu tweak çalışır mı

tacitus işini görür herhangi kulaklık bağlandığında pop up çıkıyo orjinal gibi

Geri