Webthese Yetkili Moderatör Katılım 17 Ağu 2018 Mesaj 435 Tepkime puanı 78 24 Tem 2020 #1 Tweak: AFSocial Sürüm: 1.0-1 Uyumluluk: İos 10 ve üzeri. Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat: Deneme Sürümü Sonrasında 5 USD Açıklama: DLeasy gibi sosyal medya uygulamalarında video indirmeye yarar ve ekstra özellikler ekler. Detayları " Ziyaretçilere kapalı Giriş yap " inceleyebilirsiniz. Son düzenleme: 24 Tem 2020
Tweak: AFSocial Sürüm: 1.0-1 Uyumluluk: İos 10 ve üzeri. Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat: Deneme Sürümü Sonrasında 5 USD Açıklama: DLeasy gibi sosyal medya uygulamalarında video indirmeye yarar ve ekstra özellikler ekler. Detayları " Ziyaretçilere kapalı Giriş yap " inceleyebilirsiniz.
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 29 Tem 2020 #2 Ben satın aldım, beğendim. instagram sekmesinin bazı özellikleri Rocket for instagram ile çakışıyor. Disable edince çalıştı ancak Rocket. Video kaydederken bu hatayı alıyorum @Se7Touch Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Son düzenleme: 1 Ağu 2020
Ben satın aldım, beğendim. instagram sekmesinin bazı özellikleri Rocket for instagram ile çakışıyor. Disable edince çalıştı ancak Rocket. Video kaydederken bu hatayı alıyorum @Se7Touch Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 2 Ağu 2020 #3 Dün tweet attım, 6-7 dak önce güncelledi, düzeldi download işi. 7/24 destek diyor geliştiricisi, bakalım ne kasar devam edecek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün tweet attım, 6-7 dak önce güncelledi, düzeldi download işi. 7/24 destek diyor geliştiricisi, bakalım ne kasar devam edecek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi