Neler yeni

Tweak Activator

serif61

Banned
Yasaklı
Beklenen tweak güncellendi
İos11 activator yayınlandı
Bilmeyenler için hareketlere kısa yollar ekler örnek ekranın sağından yukarı çek kilitle
Soluna tıkla yeniden başlat daha yüzlerce kısa yol komutu tweakler için en büyük yardımcıdır kendisi
Repo adresi için tıklayın :
c919d41b9665336d46bb493ee44cc0bc.jpg

8ac84c03a5cf7e202e27eee149e22492.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben yükledim kullanıyorum istemeyen kullanmasın ben haber vereyim dedim

Bilgi için teşekkürler tabiki ama ben şahsen beklerdim bir kaç gün.. tabiki herkes özgürdür

JailbreakTR

Eskiden şarjı sömürürdü hala öyle mi?

Daha yeni güncellendi
Deneyip görmelisiniz bence
Ben neye ayar oluyorum biliyormusunuz hem bronz olayım. Hemde güneş beni bunaltmasın
Hem buzlu badem yiyeyim hem şeftali tadı alayım

Arkadaşlar şarjı sorun eden bence jailbreak bile yapmasın tabiki şarj harcıycak arkaplanda calışan programcıklara enerjiyi kim sağlıycak benmi tabiki senin pilin

@serif61 Şarjı sorun eden jb yapmasın tabi de.Eklenen 1 tweakle şarj %15-20 etkilenirse ben onu kullanmam.Tamam şarjı önemsemeyelim ama 3 saatte pil bitecekse jb yapmanında manası yok.2 tane kısayol eklemek için max %5 şarjdan fedakarlık edebilirim fazlası olursa kullanmam tweaki:)

Tabi bu tamamen tercih meselesi ben şarj olayından dikkat ediyorum genel olarak

@serif61 Şarjı sorun eden jb yapmasın tabi de.Eklenen 1 tweakle şarj %15-20 etkilenirse ben onu kullanmam.Tamam şarjı önemsemeyelim ama 3 saatte pil bitecekse jb yapmanında manası yok.2 tane kısayol eklemek için max %5 şarjdan fedakarlık edebilirim fazlası olursa kullanmam tweaki:)

Tabi bu tamamen tercih meselesi ben şarj olayından dikkat ediyorum genel olarak

Activatör iki tane kısa yol eklemekden ötesidir
Bana inan ve olmazsa olmaz tweaklerden biridir bence ios11 e doğru dürüst tweaklerin gelmemesini en önemli nedenlerinden biri olduguna inanıyorum ben

@JB-Alper
Jailbreak yapılan Cihaz Bataryayı %15-20 fazla harçar.

Cydia da Tweak: "Date in Statusbar " hariç tüm Tweakler şarj harçar..

Başta Safari , Anemone , Telefon görüşmeleri..

Wallpaper lerde çok yer bataryayı..

Aktivatör sonlara doğru gelir

JailbreakTR

Güzel haber için teşekkürler ama bende biraz bekleme taraftarıyım.. Belki bu tweak sayesinde quickdo'da güncellenir, hem şarj konusunda daha iyi hemde aynı hareketlerin yanında başka özelliklerde var.. İnşallah çabuk güncellemeler gelir..

Arkadaşlar aceeleci olmayın benden de tavsiye size. Yolun başında henüz.. İngilizce "Fork" olarak belirtilen durum (yani aslından kopyalamak) bunun için de geçerli..

Tabii ki kullanmak kendi insiyatifinizde ama neden mi bekleyin diyorum; çünkü 0.0.2 güncelleme notlarına bakarsanız henüz tam anlamıyla uyumlu olmadığını görebilirsiniz. Özellikle son kısımda yazan "consider updating electra tools next time" ibaresi önemli.... benden söylemesi ;)

Güzel haber için teşekkürler ama bende biraz bekleme taraftarıyım.. Belki bu tweak sayesinde quickdo'da güncellenir, hem şarj konusunda daha iyi hemde aynı hareketlerin yanında başka özelliklerde var.. İnşallah çabuk güncellemeler gelir..

Quickdo güzel ama bir çok tweak acitvator istediği için ben quickdo yu satın aldıgım halde kullanmıyordum çünkü activatorle bir arada kullanılmıyordu yasal lisanlı olanı activatore bağımlı olan videopane vb tweakleri kullanmak için

Quickdo güzel ama bir çok tweak acitvator istediği için ben quickdo yu satın aldıgım halde kullanmıyordum çünkü activatorle bir arada kullanılmıyordu yasal lisanlı olanı activatore bağımlı olan videopane vb tweakleri kullanmak için

Evet bazı tweaklerin bazı özellikleri activator istiyor fakat çok önemli değilsede gerek yok bence. Bende quickdo satın alıp uzun süredir kullanıyordum, activatore hiç ihtiyaç duymadım. Quickdo daha iyi gelmişti bana. Bakalım bi güncellensinler karar veririz artık..

Evet bazı tweaklerin bazı özellikleri activator istiyor fakat çok önemli değilsede gerek yok bence. Bende quickdo satın alıp uzun süredir kullanıyordum, activatore hiç ihtiyaç duymadım. Quickdo daha iyi gelmişti bana. Bakalım bi güncellensinler karar veririz artık..

Videopane için herşeyi silerim valla oda activator istiyor ve videopane de ryan petrich in tweak i oda güncellenmez sanırım

Guvenilirmi acaba gelistirici, activatorle birlikte yuklenenlerin anlami nedir.
80b9d2eb5cca6d9fed88c04c9b52b2ae.png

Guvenilirmi acaba gelistirici, activatorle birlikte yuklenenlerin anlami nedir.
80b9d2eb5cca6d9fed88c04c9b52b2ae.png

Şu an için çok güvenilir değil çünkü yeni paylaşıldı ve zamanla nedir ne değildir çıkar ortaya uyumsuzluklar varsa düzletirler

Ben kurdum kullanıyorum bende sorun yok yükleyip yüklememek size kalmış

Şu an için çok güvenilir değil çünkü yeni paylaşıldı ve zamanla nedir ne değildir çıkar ortaya uyumsuzluklar varsa düzletirler

Ben kurdum kullanıyorum bende sorun yok yükleyip yüklememek size kalmış

Biraz beklemekte fayda var o zaman.

942de0caaf06a21efeea26c095f0cf7e.jpg

Arkadaşlar alttakileri kaldır diyor yüklerken sizdede yaptımı zararı olurmu bilemedim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

942de0caaf06a21efeea26c095f0cf7e.jpg

Arkadaşlar alttakileri kaldır diyor yüklerken sizdede yaptımı zararı olurmu bilemedim

Kendi kendime cevap atim sadece kur çıkıyor şimdi

Normalde en üstte daima menüsü çıkması gerekmiyomu masa üstü uygulama diye ayrı çıktı bende sizde nasıl

Normalde en üstte daima menüsü çıkması gerekmiyomu masa üstü uygulama diye ayrı çıktı bende sizde nasıl

Konuyu açan arkadaşın ekran görüntülerinden anlaşıldığı gibi evet masa üstü uygulama diye çıkıyor sorun yok 🙂👍🏾

Konuyu açan arkadaşın ekran görüntülerinden anlaşıldığı gibi evet masa üstü uygulama diye çıkıyor sorun yok

Konu güzel sıkıntı yok ammma uyumsuz beklemek lazım daima bölümüde gelse süper olur sadece cihazı salla olayını yaptım uydu ötekileri yaparken cihaz safe moda geçiyor hatta sonrasında dondu hard reset atmak zorunda kaldım buda deneyimlerim

Geri