Acil yardım lütfen

Gunsroses22

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar,abiler,kardeşlerim acil yardımınıza ihtiyacım var telefonuma ikinci bir instagram yüklemem lazım. iPhone XS Max telefonum son sürüm jailberak yok ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar,abiler,kardeşlerim acil yardımınıza ihtiyacım var telefonuma ikinci bir instagram yüklemem lazım. iPhone XS Max telefonum son sürüm jailberak yok ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

Rocket for İnstagram yüklersen istediğin kadar İnstagram hesabı ilave edebilirsin.diğer şekilde ikinci uygulama olarak ben yüklemiştim telefon çöktü Jailbreak kaybettim.bilgin olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rocket for İnstagram yüklersen istediğin kadar İnstagram hesabı ilave edebilirsin.diğer şekilde ikinci uygulama olarak ben yüklemiştim telefon çöktü Jailbreak kaybettim.bilgin olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl yükleyeceğim bu Rocket for instagramı jailbreak lazım mı birde bunun için

Kuramazsın maalesef.

telefonu satıp jb li versiyon almalısınız. ikinci seçenek jb çıkmasını bekleyeceksiniz. iyi forumlar.

İnternetten rocket instagram ipa sını bul indir. AltStore ile telefona yükle. Ama her 7 günde sertifika yenilemen lazım yoksa uygulama açılmaz.

Geri