ACİL CİHAZ AÇILMIYOR

Redbull

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaslar JB yaptım sorunsuz kullanıyordum tweak yükledim EXT3NDER İNSTALLER diye bu paketle birlikte core util vardı ve link identity adı altında ek paketlerde kurdu. sonra silmek istedim core unutiy mi ne ismi o paketi sildim sonra hiç bir uygulamaya girmedi cihazı kapatıp açim dedim. sonra cihaz elma simgesi geliyor sonra cihaz kapanıyor ve hiç açılmıyor bu konuda hard resette denedim olmadı ne yapabilirim baska yardımcı olabilir misiniz.

Cihaz
iphone 7 +
Sürüm
11.3.1
Nonce ayarlaması yapmış mıydınız? Electra üzerinden

Nonce ayarlaması yapmış mıydınız? Electra üzerinden
nasıl yani. ben direk jailbreak yaptım hiç bir ayarlama yapmadım elektra uygulamasında. shsh kaydım mevcut ama hiç bir şekilde itunesede baglanamıyorum ve power+home tuşları ve hard resette bir işe yaramıyor :( kaldım öylece

Hangi sürüm için SHSH kaydın var? @yusuf.ozgul, Electra'nın 11.2-11.3.1 aracı içerisindeki Nonce ayarlama bölümünden kaydını girdin mi demek istemiş fakat sanırım sen girmemişsin. Forumu takip etmeliydin.

Hangi sürüm için SHSH kaydın var? @yusuf.ozgul, Electra'nın 11.2-11.3.1 aracı içerisindeki Nonce ayarlama bölümünden kaydını girdin mi demek istemiş fakat sanırım sen girmemişsin. Forumu takip etmeliydin.
11.3.1 de kaydım mevcut. maalesef o kaydı yapmadım ben. takip ediyorum ama fırsat bulamayıp işlemi yapamadım.
nasıl çözebilirim bu durumu
[automerge]1531393102[/automerge]
çok şükür uzun uğraş sonunda DFU moduna düşürebildim. şuan sürüm yükseltmesi yapacak gibi. 11.4 den 11.3.1 e tekrar nasıl düşürebilirim.

Son düzenleme:
11.3.1 de kaydım mevcut. maalesef o kaydı yapmadım ben. takip ediyorum ama fırsat bulamayıp işlemi yapamadım.
çok şükür uzun uğraş sonunda DFU moduna düşürebildim. şuan sürüm yükseltmesi yapacak gibi. 11.4 den 11.3.1 e tekrar nasıl düşürebilirim.
Elmada kaldığınız da futurestore yapabilirdiniz ama dfu ile yükseltme yapmışsınız cihazınız 7 ve üzeri ise ve hala 11.4 beta 3 imzası açık ise 11.4 beta 3 yüklemesi deneyebilirsiniz. O sürüm için Electra 1.0.3 Jailbreak yapıyor.

Ş
Şuanlık düşürebilme şansınız bulunmuyor.
Sadece 8, 8 plus ve x düşürme yapıyor 7plus ve 7nin kendi ipswsiinternete düşerse yapabilirsiniz. Şuan internette olan ipswler ile olmuyor biliyorumx

Nonce ayarlaması yapmadan, FutureRestore yapabilir miydi arkadaş? Konu içerisinde ayarlamaları yapmadığını belirtmiş. Ayrıca iPhone 7/7+ cihazlarda 11.4 Beta'ya düşürebileni görmedim. iPhone 8 ve üstü cihazlarda çalışıyor bildiğim kadarıyla. @Blackcodetech
iPhone 7 Plus için, 11.4 Beta 3 IPSW dosyasını bulup, cihazı DFU moduna alıp, iTunes üzerinden sürüm düşürmeyi deneyebilirsin tabii ki.

Elmada kaldığınız da futurestore yapabilirdiniz ama dfu ile yükseltme yapmışsınız cihazınız 7 ve üzeri ise ve hala 11.4 beta 3 imzası açık ise 11.4 beta 3 yüklemesi deneyebilirsiniz. O sürüm için Electra 1.0.3 Jailbreak yapıyor.
Daha geç kalmış sayılmam aslında şuanda ipsw yi indiriyor yüklemedi cihazı futurestore nasıl yapılıyor söylerseniz bir denemiş olurum en kötü betaya geçmiş olurum şimdilik.
[automerge]1531395682[/automerge]
Nonce ayarlaması yapmadan, FutureRestore yapabilir miydi arkadaş? Konu içerisinde ayarlamaları yapmadığını belirtmiş. Ayrıca iPhone 7/7+ cihazlarda 11.4 Beta'ya düşürebileni görmedim. iPhone 8 ve üstü cihazlarda çalışıyor bildiğim kadarıyla. @Blackcodetech
iPhone 7 Plus için, 11.4 Beta 3 IPSW dosyasını bulup, cihazı DFU moduna alıp, iTunes üzerinden sürüm düşürmeyi deneyebilirsin tabii ki.
bu nonce dediğiniz shsh kayıtlarını alırken sitede uyguladıgımız ayarlandamı bahsediyorsun acaba. eğer o ise bütün ayarlamarı yapmıştım o sitede

Cihaza Nonce değerlerini girmeden FutureRestore yapamazsınız. Nonce değerleri, SHSH dosyanızın içerisinde bulunur. Daha önceden Electra aracından ve NonceReboot1131 uygulamasından yapmadığınızı varsayıyorum. FutureRestore sizin için şu anlık mümkün değil. iOS 11.4 Bata 3'ü yüklemeyi deneyin yine fakat çalışmayacaktır.

Kusura bakmayın Veysel bey dikkat etmemişim siz zaten arkadaşı aydınlatmışsınız daha dikkatli olurum artık.

Kusura bakmayın Veysel bey dikkat etmemişim siz zaten arkadaşı aydınlatmışsınız daha dikkatli olurum artık.
Estağfurullah ne kusuru, dikkatinizden kaçmıştır. Yanıtları okumadan yorum yapacağınızı düşünmüyordum zaten. :okay:

Estağfurullah ne kusuru, dikkatinizden kaçmıştır. Yanıtları okumadan yorum yapacağınızı düşünmüyordum zaten. :okay:
Önemli olan arkadaşlara yardımcı olabilmek uygun şekilde yönlendirirsek sorun olmaz dikkatli olmak lazım uyarı için teşekkürler 👍🏻

tamamdır arkadaslar teşekkür ederim desteğiniz için
[automerge]1531402979[/automerge]
Cihaza Nonce değerlerini girmeden FutureRestore yapamazsınız. Nonce değerleri, SHSH dosyanızın içerisinde bulunur. Daha önceden Electra aracından ve NonceReboot1131 uygulamasından yapmadığınızı varsayıyorum. FutureRestore sizin için şu anlık mümkün değil. iOS 11.4 Bata 3'ü yüklemeyi deneyin yine fakat çalışmayacaktır.
yani bu durumda aldıgımız shsh kayıtları NonceReboot yapmadıgım için şuanlık pek bir ifade etmiyecek. ileride çıkar diye umuyorum
[automerge]1531403443[/automerge]
bu arada benim durumda kalan arkadaslar olursa diye işlem sonucunu açıklayım. telefondaki tüm veriler silinmiş durumda oluyor. allahtan dün bir yedekleme alarak kurtarmış bulunmaktayım.

Son düzenleme:
Yedeklemeyle nasıl kurtardın? iTunes cihazı görüyor muydu?

Durum şu blackcode arkadaşa 11.4 b3 önermiş gayet mantıklı nonce ayarlayıp 11.3.1 geri dönebilir yani sıkıntı yok

Durum şu blackcode arkadaşa 11.4 b3 önermiş gayet mantıklı nonce ayarlayıp 11.3.1 geri dönebilir yani sıkıntı yok

Tek sıkıntı; 11.4 Beta 3, sadece iPhone 8 ve üstü cihazlarda çalışıyor diye belirtmişti CoolStar. Deneyebilir diye linki bırakmıştım. Son olarak 11.4'e güncellemiş sonra da yedeklemesini yüklemiş arkadaş yanılmıyorsam.

İphonex 12 deyim 11.4 beta 3 yükleyip shsh var futurestore ile 11.3.1 downgrada yapabilirmiyim?

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Yokmudur cevap?

Nonceset 11.4 beta3 ten 11.3.1 dönerken yapıcaz diğilmi

Geri