Neler yeni

A11 dahil BootROM exploiti yayınlandı!

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Türk destek sitesi
1f93379185f08271decd05b3c2a91cfa.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk destek sitesi
1f93379185f08271decd05b3c2a91cfa.jpg

Dostum ortada site yokki nasıl takip edelim yinele teşekkürler paylaşım için sanırım twitter daha güncel bu konuda son haberleri hep oradan aldık dünden beri bugün çıkarmı acaba dünde bekledik sabırsızlıkla bugünde beklemedeyiz

Son düzenleme:
Kardeş A70 değilde ucuz olsa 11 alırdık ya kamerayı bayaaa iyi yapmış elma bu sefer
[automerge]1573292431[/automerge]

Evet operatör tt maalesef girmedi Puffin yüklü onunlada giremedim

d64ef05f7ffd67a8dac55595b2f23f13.jpg

Aynı tarzda yapıldı. Bi fark yok. Ancak TT niye yasak getirdi anlayamadım.

Arkadaşlar redditte bir arkadaş paylaşmış sızdırılmış checkrain sitesi diye checkra1n.nullpixel.uk site doğru gibi duruyor ancak indirme linkleri boş

Doğru olduğuna şurdan vardım en altta checkrainin gerçek sitelerinin isimleri var ama dediğim gibi indirme linkleri boş

Edit: arkadaşlar çıktı demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece siteleri sızdırılmış indirme linkleri boş

Arkadaşlar redditte bir arkadaş paylaşmış sızdırılmış checkrain sitesi diye checkra1n.nullpixel.uk site doğru gibi duruyor ancak indirme linkleri boş

Doğru olduğuna şurdan vardım en altta checkrainin gerçek sitelerinin isimleri var ama dediğim gibi indirme linkleri boş

Edit: arkadaşlar çıktı demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece siteleri sızdırılmış indirme linkleri boş

Eğer öyle olsaydı kendi checkra.in sitesinde yayınlardı. Sanmıyorum.

Eğer öyle olsaydı kendi checkra.in sitesinde yayınlardı. Sanmıyorum.

Evet ama daha yayınlanmadığı için checkra1n.com u boş bırakıyor olabilirler

Ben bu kadar Avradı beklemedim arkadaş çıkmadı gitti net bir tarihte vermiyorlar tahminlerle kendimizi motive ediyoruz

Son düzenleme:
Aynı anda iki çalışmayı da yürütebilirler, bende kendimi böyle avutuyorum hiç bir kullanıcıyı mağdur etmemek adına süpriz final yapabilirler.

Ne kadar geç çıkarsa o kadar derinlemesine inceleyip hataları çözerler umarım. Aksi halde çok can yakabilir.

Bugün çıkarsa şaşırmam bekliyorum cihazı susan birick olan buralarda göreceğiz. İnş bu durumlar yaşanmaz.
[automerge]1573388087[/automerge]
Downgrade yi bekliyorum

Son düzenleme:
W
Ne kadar geç çıkarsa o kadar derinlemesine inceleyip hataları çözerler umarım. Aksi halde çok can yakabilir.

Bugün çıkarsa şaşırmam bekliyorum cihazı susan birick olan buralarda göreceğiz. İnş bu durumlar yaşanmaz.
[automerge]1573388087[/automerge]
Downgrade yi bekliyorum
Neyle bekliyorsunuz ? Win-Linux-Hackintosh ?

Ben bu hafta çıkacağını düşünmüyorum ama çıkarsa hackintosh ve MacBook 2016 var. Eğer işlemler basit ve kararlı bir jb aracı çıkarırlarsa iPhone X 12.4 den iOS 13 geçip yaparım.

Fark etmez işim gereği elimin altında hepsi mevcut. 😉

sırf jb için 12 den 13 e geçilmez. 12 de jb da kullandım. 12 sürümü hem pil hem de performans konusunda stabil olmasına rağmen 12 jb yapınca pil performansı ister istemez düşüyordu. Ki normal jb siz 13 pil performansı çok zayıf olmasına rağmen jb li düşünemiyorum.
macera aksiyon arıyorsanız o başka 😉

Fark etmez işim gereği elimin altında hepsi mevcut. 😉

sırf jb için 12 den 13 e geçilmez. 12 de jb da kullandım. 12 sürümü hem pil hem de performans konusunda stabil olmasına rağmen 12 jb yapınca pil performansı ister istemez düşüyordu. Ki normal jb siz 13 pil performansı çok zayıf olmasına rağmen jb li düşünemiyorum.
macera aksiyon arıyorsanız o başka 😉
Kesinlikle katılıyorum dostum 13 pil konusunda berbat cydia ile daha kötü olacak pil konusunda pil sağlığı %84 ikibuçuk saate bitiyor ne yaparız bilmiyorum sürüm düşürme var deniliyordu ama istenilen sürüme geçme şu anda pek konuşulmuyor

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri