Neler yeni

A11 dahil BootROM exploiti yayınlandı!

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Birazcık sabır, her zaman hatalar olabilir. Özellikle yazılımda böyle şeyleri normal karşılamak lazım.

Usta sorun o değil windows için de çıkmıyor olması asıl sorun. İnsan bi yazar şu sürümler için net olarak çıkıcak gibisinden ben ona ayar oldum yoksa yine beklenir

Yusuf Bey, kesin olarak sadece MacOS'a geleceği onaylandı mı yoksa şu an hiçbir şey belli değil mi?

Kesin sayılır, henüz Jailbreak'i görmedik elbette destekli de çıkabilir.
Biz sizler için Jailbreak yapma konusunu detaylı bir şekilde hazırlıyoruz. Hackintosh kurulum rehberide olacak içerisinde. Jailbreak yayınlandığında göreceğiz şey şeyi.

Arkadaşlar geliştirici tweet attı ve şunu söylüyor sunumdan 30 dk önce büyük bir hata bulduk bu yüzden daha sonra çıkartacağız aynı zamanda redditte bir arkadaş bugün çıkacağını söylüyor ve pwn20wnd de şunu söylüyor unc0verı ilk çıkarırken ben de aynı şeyi yaşamıştım

İlk çıktığında macOSa çıkacak kesin çünkü macOSda yazılıyor kodlar ve Windows a kesinlikle aktarılacaktır kısa sürede birazcık sabır arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hep yalan dolan arkadaşlar. Her yıl bu zamanlarda jailbreak beklentisi olur. Ben eskiden bekler dururdum son zamanlarda takip etmiyorum. Aynen bu şekilde olurdu biri çıkar geliyor der o gün gelir bilmem problemler çıktı der Yoksa bir sistemi hack yaptigini soyleyen biri neden çıkacağı gün çalısmalara devam etsinki Onceden hazir eder o gun geldiginde kullaniciya sunar değişen ne oluyorki amaç 7-8 kasima ilgi çekmek adlarını gündemde tutmak

Acele etmeyin işinize gücünüze bakın kafa dağıtın bu konuya odaklanıp beklerseniz işiniz zor dostlar

hackintosh'lu bilgisyarlar için kurulabilcekmi peki?

Evet
8a27fb710c3c4ba8fc1f7180d12255c9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri