Neler yeni

A11 dahil BootROM exploiti yayınlandı!

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
E o zaman yurt dışından iphone alsam imei attırmak mümkün olacakmı??kayıt harcı malum çok fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence olur tam bir bilgim yok ama olması gerekiyor. Bu açık ile telefona farklı işletim sistemi bile yüklenebilir. Önemli olan bu işlemler için araç çıkarılması bu da geliştiricilere düşüyor.

Her şey olsun fakat iCloud Baypas olmasın o hırsızlar İçin baya çaydırıcı bir şeydi bari telefonu aşamadıkları İçin satamıyorlardı da

ios 13 için bir gelişme var mı? Jailbreak çıkacağı ile ilgili? Bilen biri bu mesajı alıntılayıp cevaplarsa dua ederim :)

LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar 3 defadır aynı şeyi yaziyorum
Iphone 5S kullanıyorum İşlemin linux işletim sisteminde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?

ios 13 için bir gelişme var mı? Jailbreak çıkacağı ile ilgili? Bilen biri bu mesajı alıntılayıp cevaplarsa dua ederim :)

Bu jailbreak çıkınca iPhone X altı olan tüm telefonlara jailbreak yapabileceksiniz sürüm farketmez yani iPhone X e iOS 15 çıkınca da jailbreak yapabileceksiniz

açık checkm8 yazılımla kapanmaz. donanımsal bir açık. a11 çipli cihazlar dahil bu modele kadar olan telefonlar için yazılımla kapanmıyor yani.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri