Neler yeni

A11 dahil BootROM exploiti yayınlandı!

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Ben Linux ve macOS da Sanal makinede denedim ancak çalıştıramadım.

Dependencies

This tool should be compatible with Mac and Linux. It won't work in a virtual machine.

Aslında sanal linux pc kurarız yaparız. Ama aramızdan anlayan biri video çekse rahatlıyacaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanal işletim sisteminde yapılmıyor malesef ama linux kurmak o kadar da zor deil 20-30 gb bos alanin olsa bilgisayarinda yaparsin

1eed111cd19cc14bd32b3b5e11aec932.jpg

Çıkış tarihi 7 veya 8 kasım. Dediğim gibi kasımda çıkacak dedim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Checkra1n ile downgrade yapabilecek miyiz ? Yoksa başka bir araç daha mı çıkartacaklar ?

Checkra1n ile downgrade yapabilecek miyiz ? Yoksa başka bir araç daha mı çıkartacaklar ?
checkm8-nonce-setter ile downgrade yapabilirsin fakat tüm cihazlar için geçerli değil ayrıca Linux gerekiyormuş.

Yayınlanan görsellerde gördüğüm cydia sileo zebra seçenekleri var zebra ne oluyor bilen varmı?

arkadaşlar sorduğunuz soruların cevapları henüz netleşmedi siz ne biliyorsanız bizlerde onu biliyoruz. Lütfen saçmalamayalım bi durup düşünün mantıklı.

Yeni iphone aldım ne zaman bozulur ? Şeklinde soru soruyorsunuz lütfen 😃 :D

Henüz araç program rehber paylaşılmadı yazılmadı çıkmadı. ARAŞTIRIN ÖNCE.

İPhone 6 cihazıma yapabilir miyim ? Sanal makine linux kursam oradan yapabilir miyim ?
Maalesef, sanal makine ile yapamazsınız ayrıca bu sadece iPhone 5s, iPhone 7 ve iPhone X için geçerliymiş fakat yakında bu liste genişletilecekmiş.

Maalesef, sanal makine ile yapamazsınız ayrıca bu sadece iPhone 5s, iPhone 7 ve iPhone X için geçerliymiş fakat yakında bu liste genişletilecekmiş.

Hazırda linux var cihazım i7 ipwdfu ile mi düşürülüyor ?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri