A10 ve A11 işlemcili cihazlar için Önemli.. Acilen Bunu Yapın..

Apnonce kismina collstarin verdiklerinin hepsinimi giricez ?

ip6 baya denedim hata veriyor

Ekli dosyalar

• error.PNG
    error.PNG
    12.3 KB · Görüntüleme: 29
Uyarı

Verilen 3 değeri de kullanarak ayrı ayrı SHSH almanız gerekiyor.

İlk mesaja da bu uyarı eklendi.

59f78a4610da7bd0afc4d2f3c162947c.heic

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oldu sanirim bunlari nasil kaydedicez yardimci olabilen varmi

download butonu vardır ordan indirebilirsin

Oldu sanirim bunlari nasil kaydedicez yardimci olabilen varmi

tamamdır sitede kayıt ediliyor zaten ama istersen çıkan linke tıklayıp download zip deyip indirebilirsin

Loading ünlem isareti war yaninda dowloand yok ?

Loading ünlem isareti war yaninda dowloand yok ?

Yoğunluktan dolayı beklemeye almış hazır olunca indirebilirsin 2 saate dene tekrar

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Saol dostum eywallah

Suan yok dowln yogunluktan dolayimis daha sonra tekrar denicem

Bu zip dosyasını telefona mı indirmemiz gerekiyor. Yani bu işlemler telefondan olurmu

Bu zip dosyasını telefona mı indirmemiz gerekiyor. Yani bu işlemler telefondan olurmu

Bu dosyayı indirip bir yerde saklayın. Jailbreak yada futurestore işlemi için gerek olduğunda kullanacaksınız.

Bu dosyayı indirip bir yerde saklayın. Jailbreak yada futurestore işlemi için gerek olduğunda kullanacaksınız.

Peki 3 ayrı apnonce yide tek tek girip 3 zip dosyasını da indirmem mi gerekiyor

Aşağıdaki hatayı alıyorum

Bu sayfa çalışmıyor
tsssaver.1conan.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.

HTTP ERROR 500
arkadaşlar shsh kayıtlarını alırken firefox la denediğimde devamlı hata verdi internet explorer ile deneyince sorunsuz aldı kayıtları bilginize
ip6 baya denedim hata veriyor
Arkadaşlar farklı PC, farklı Tarayıcı ne varsa hepsinden tek tek deneyin. Arkadaşın Chrome'da hata veriyordu, kendi bilgisayarımdan denedim hata almadan kayıt ettim SHSH kayıtlarını. @serif61 'in dediği gibi farklı tarayıcılardan da deneyebilirsiniz.

@tufancemkir @Vorson arkadaşlar 2 dk sürmeyen bir işlem.. Neden üşeniyorsunuz ki yapmaya? yapın gitsin kaybedecek bir şeyiniz yok ;)
Sırf nasıl kayıt edileceğini araştırmadığım/umursamadığım için 2 sürüm kaybettim ve aylarca Jailbreak bekledim. iOS 9'dan beridir. Benimle aynı hataya düşmesin kimse.

ip 6 : herkes yapsın diyince bende yapayım dedim o zaman yapmıyorum teşekkürler :)

arkadaşlar iphone 7 ve üzerine öneriliyor iphone 6 6s plus gibi cihazları olanlar yapmayacak...

Apple garip bir şekilde 11.3.1 e imzaları hala kapatmadı acaba oyunmu oynuyorlar jailbreakli sürümdeki herkesi 11.3.1 e çekip yayınlamıyacaklar gibi hissediyorum

Apple garip bir şekilde 11.3.1 e imzaları hala kapatmadı acaba oyunmu oynuyorlar jailbreakli sürümdeki herkesi 11.3.1 e çekip yayınlamıyacaklar gibi hissediyorum

IOS 11.4 belirli bir yükleme çoğunluğuna varınca , Apple server tarafından o sürümün imzası kaldırılır.

JailbreakTR

Tam ben aldım imzalar kapandı 😀

IOS 11.4 belirli bir yükleme çoğunluğuna varınca , Apple server tarafından o sürümün imzası kaldırılır.

JailbreakTR

Ki çoğunluğu 11.3.1’e yönlendirildi 11.4’e kim geçer JB varken demi imzanın kapanması uzun sürebilir bu da onun bir göstergesi

Geri