Tweak A-Font

omeraksoy

Banned
Yasaklı
Tweak İsmi: A-Font
Repo:
Açıklama:
Jailbreak sahip cihazla yapabileceğiniz en havalı şeylerden biri, sistem fontunu , tipik olarak bir el cihazında gözlemlediğinizde biraz daha egzotik bir şeyle değiştirmektir . Ancak tüm yazı tipi değiştirme ayarları, Apple'ın en son A12 (X) el cihazı çeşitlerini desteklemiyor.

Ekran Görüntüsü:

A-Font-768x453.jpg

Font dosyalarını kendimiz uygulamaya tanıtabiliyormuyuz yoksa kendi mağazası mı var?

Font dosyalarını kendimiz uygulamaya tanıtabiliyormuyuz yoksa kendi mağazası mı var?

Maalesef Bytafont ile aynı taktik de çalışıyor. Uğraştırıcı. SnowBoard'da değiştirmeni öneririm.

12.4 icin font tweaki var mi
[automerge]1566235916[/automerge]
12.4 icin varmi yardimci olun lütfen adminler

Son düzenleme:
İndiremiyorum indirdigimde calismadi link atarmisiniz lütfen
[automerge]1566240141[/automerge]
Konularida arastirdim bulamadim kimsede yardimci olmuyor ilk defa jailbreak kullanacam hayal ettigim beklediğim tweaki kuramıyorum

Son düzenleme:
Maalesef Bytafont ile aynı taktik de çalışıyor. Uğraştırıcı. SnowBoard'da değiştirmeni öneririm.
Snowboard ile nasıl değiştiriyoruz, fontu?
Yani hangi fontların snowboard ile uyumlu olduğunu nasıl anlayacağız? Nasıl aktifleştireceğiz?

O dediginiz olmuyor neyse kimse yardimci olmuyor yinede teşekkürler

Tamam indirdim yaptim teşekkürler yazi fontunh nasil kucultebiliriz

Tweak İsmi: A-Font
Repo:
Açıklama:
Jailbreak sahip cihazla yapabileceğiniz en havalı şeylerden biri, sistem fontunu , tipik olarak bir el cihazında gözlemlediğinizde biraz daha egzotik bir şeyle değiştirmektir . Ancak tüm yazı tipi değiştirme ayarları, Apple'ın en son A12 (X) el cihazı çeşitlerini desteklemiyor.

Ekran Görüntüsü:

A-Font-768x453.jpg

Kullandığınız fontun ismini rica edebilir miyim??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri