wiz4rd Aktif Üye JailbreakTR Katılım 22 Ocak 2018 Mesaj 213 Tepkime puanı 44 31 May 2018 #1 Arkadaşlar bu tweak eski kilit sesini geri getiriyor. İos9 ve öncesinde olan sesi. Ücretsizdir Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Arkadaşlar bu tweak eski kilit sesini geri getiriyor. İos9 ve öncesinde olan sesi. Ücretsizdir Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Keremers Yetkili Moderatör Katılım 25 Tem 2017 Mesaj 414 Tepkime puanı 288 1 Haz 2018 #2 Aynı işlemi tweaksiz kendim halletmiştim :) İOS 9 Ekran Kilit Sesini Geri Getirme
tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Tem 2018 Mesaj 124 Tepkime puanı 29 15 Tem 2018 #3 hocam ben bunu sildiğimde kilit sesim ve klavye sesim gidiyor onu nasıl hallederiz
Keremers Yetkili Moderatör Katılım 25 Tem 2017 Mesaj 414 Tepkime puanı 288 15 Tem 2018 #4 tolgasnigga: hocam ben bunu sildiğimde kilit sesim ve klavye sesim gidiyor onu nasıl hallederiz Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Hocam zip halinde buraya yükledim gerekli dosyaları. Çıkan dosyaları filzadan şu konuma yapıştırın system>library>audio>UIsounds Respring atın.
tolgasnigga: hocam ben bunu sildiğimde kilit sesim ve klavye sesim gidiyor onu nasıl hallederiz Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Hocam zip halinde buraya yükledim gerekli dosyaları. Çıkan dosyaları filzadan şu konuma yapıştırın system>library>audio>UIsounds Respring atın.