0 0kay06 Kayıtlı Üye JailbreakTR 6 Haz 2023 #1 6s cihazım var sürümü 15.7.6 bir türlü Jailbreak yapamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Carplay olan araçta youtube vs kullanmak için kullanacağım. Cihaz 6s Sürüm 15.7.6
6s cihazım var sürümü 15.7.6 bir türlü Jailbreak yapamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Carplay olan araçta youtube vs kullanmak için kullanacağım.
ugacomtr ugacomtr Administrator 9 Haz 2023 #2 palerain jailbreak araştırabilir misiniz? iyi forumlar.
K _kutayemre Kayıtlı Üye JailbreakTR 5 Tem 2023 #3 Hocam palen1x iso dosyasi indirip USB bellek uzerine araci programlarla yazdirdiktan sonra bilgisayarinizin boot menusunden kurulum yapabilirsiniz cihaziniza dun 15.7.7 6s cihazima yaptim suan sorunsuz calisiyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam palen1x iso dosyasi indirip USB bellek uzerine araci programlarla yazdirdiktan sonra bilgisayarinizin boot menusunden kurulum yapabilirsiniz cihaziniza dun 15.7.7 6s cihazima yaptim suan sorunsuz calisiyor Sent from my iPhone using Tapatalk