280 Karakter tweet İçin tweak var mı ?

mahir66

Aktif Üye
JailbreakTR
Konu başlığı gayet açıklayıcı bilgisi olan varsa bu konuda paylaşırsa sevinirim

@efsane6 eyvallah kardeş bi deneyim
[automerge]1527377286[/automerge]
@efsane6 tweak söylediğiniz repodan yükledim lakin bi değişiklik olmadı ayarlarda da görünmüyor.
Bende Twitter ++ yüklü herhangi bir çakışma engelleme söz konusu olabilir mi ?
Yada tweet bot isimli bir uygulama var bu tweak onun üzerinden mi çalışıyor. kullanmam içinbiraz daha bilgi verirmisiniz

Son düzenleme:
@mahir66
TweetBot için bu Tweak gerekli TB280 , Twitter++ engel olabilir yada Twitter uygulamanın eski sürümünü isteyebilir. Ben hiç kullanmadım ama yükleyenler vardı.

JailbreakTR

Ben kullanıyorum hem ++ yı hemde tb280 i @efsane6 nın dediği repo dan kurdum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Baskan1 peki Twitter dan media dosyası video download edebiliyormusun. bende ilk başta son sürüm kurmuştum üstüne ++ kurdum video download edemediğim için 7.5.1 sürüm düşürmek zorunda kaldım

@Baskan1 peki Twitter dan media dosyası video download edebiliyormusun. bende ilk başta son sürüm kurmuştum üstüne ++ kurdum video download edemediğim için 7.5.1 sürüm düşürmek zorunda kaldım

Evet indirebiliyorum

twitter zaten standart tweet karakter sınırını 280 e çıkardı. Siz 280 üstüne çıkmak için mi tweak arıyorsunuz?

twitter zaten standart tweet karakter sınırını 280 e çıkardı. Siz 280 üstüne çıkmak için mi tweak arıyorsunuz?
Normalde 280 karaktere izin vermiyor başka bir site üzerinden girildiğinde izin veriyor
[automerge]1527542437[/automerge]
Evet indirebiliyorum

Bi deneyelim bakalım video indirip 280 karakterde tweet atılabiliyorsa tamamdır

@mahir66 twitter web e girip deneyebilir misin? 280 e izin veriyor
Denedim dediğiniz gibi 280 izin veriyormuş ben Twitter++ yüklediğim için izin vermiyormuş. Twitter orjinal son sürümü yüklediğim de izin veriyor ancak plus yüklediğim de 140 geçemiyorum. Buna göre şöyle bir ihtiyaç ortaya çıkıyor Twitter uygulamasının son sürümünde videoları indirebileceğim bir tweak varmıdır hocam

@efsane6 abi
JB 11.4.1 için twitter++ ve TW280 geçerli mi? Ben ikisini de kurdum, 140’ı geçmiyor

Hocam bu tweak ile sosyal medya uygulamalarında video indiriliyor bir çoğunda bir bak istersen

Hocam bu tweak ile sosyal medya uygulamalarında video indiriliyor bir çoğunda bir bak istersen

Kurdum, ama olmadı, bence onunla ilgisi yok.
aa3e808a49724f1d610657440b4624a5.jpg

22dfeff5e21aa7211fb221df3ddfb7d4.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kurdum, ama olmadı, bence onunla ilgisi yok.
aa3e808a49724f1d610657440b4624a5.jpg

22dfeff5e21aa7211fb221df3ddfb7d4.jpg

Herkeste çalışıyor sende çalışmaması enteresan video açarak üstüne basılı tutunmu

Herkeste çalışıyor sende çalışmaması enteresan video açarak üstüne basılı tutunmu

Kardeş video iniyor, benim derdim 280 karekter yazı yazmakta

Geri