Arkadaşlar iphone 7 cihazımı değiştirmeye karar verdim. İphone x ve iphone 11 arasında çok kaldım. X alırsam checkm8 den yararlanabilicem ama gelecek odaklı düşünürsek eğer A13 de mutlaka jb çıkıcak.
Ve iphone x cogu yerde 11 den daha pahalı hani x alicagima bin lira ekler 11 pro alırım dedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir sizce suan hangi apple cihazi alinmalı? (Aklım iphone 11 e daha cok yatıyor
Ve iphone x cogu yerde 11 den daha pahalı hani x alicagima bin lira ekler 11 pro alırım dedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir sizce suan hangi apple cihazi alinmalı? (Aklım iphone 11 e daha cok yatıyor
gel gelelim sorduğun soruya eğer konuyu açma sebebin Jailbreak ile pek alakan yokta sitede ki deneyimli arkadaşların görüşlerini almak ise şahsen iPhone 11 alarak hem en güncel Apple ekosistemi içerisinde varlığını daha uzun sürdürebileceğini hem de 11 in donanımsal artılarından geri kalmayacağını düşünüyorum fakat aklında Jailbreak li bir iPhone kullanmak varsa kesinlikle iPhone X tavsiyemdir. Çünkü checkm8 exploiti bugüne dek çıkan en iyi exploit olarak gösteriliyor uzun süre Jailbreak kaybetme korkusu veya güncel yazılımdan uzaklaşma korkusu olmadan telefonunu kullanabilirsin... Şimdiden hayırlı olsun.