Neler yeni

Aktivite 2019 Jailbreak Deneyiminiz!

2019’da Jailbreak Deneyiminiz Nasıldı?

  • İyi

  • Kötü

  • Fena Değil


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

murat

rwxr-xr-x
Administrator
Katılım
28 Tem 2017
Mesaj
2,103
Cihaz
iPhone XS
2019 Jailbreak Deneyiminiz!

Herkese Merhaba, Yaklaşık 2,5 senedir Türkiyede en iyi Jailbreak sitesi olarak bir aradayız. Gönüllü jailbreak kullanıcı tarafından açılan bu forum siz değerli üyelerimiz sayesinde daha ilk senesinde Türkiyenin en büyük jailbreak sitesi haline geldi. Bizimle beraber jailbreakle tanışan, bırakan(az da olsa :hmmm:) ve bir çok deneyime sahip olan arkadaşlarımız oldu. Hep birlikte çok eskileri andıracak neredeyse imkansız dediğimiz Checkra1n jailbreak aracıyla geçtiğimiz günlerde tanıştık.

Bütün bunlar bir kenara 2019 yılında Jailbreak ile ilgili deneyiminiz nasıl geçti bilmek isteriz. Jailbreakle 2019’da mı tanıştınız, sizin için jailbreak ne kadar önemli, bu sene jailbreak sizlere neler kattı veya ne gibi eksikleri oldu. Jailbreak’i ne tür amaçla kullanıyorsunuz gibi deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Gelecek yılımızın herkese huzurlu, mutlu, bol kazançlı ve bir o kadar Jailbreakli olmasını diliyoruz.
┏━━┓┏━━┓┏━━┓┏━━┓
┗━┓┃┃┏┓┃┗━┓┃┃┏┓┃
┏━┛┃┃┃┃┃┏━┛┃┃┃┃┃
JailbreakTR
┃┏━┛┃┃┃┃┃┏━┛┃┃┃┃
┃┗━┓┃┗┛┃┃┗━┓┃┗┛┃

┗━━┛┗━━┛┗━━┛┗━━┛
 
Son düzenleme:

haciosman

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Katılım
9 Ağu 2018
Mesaj
779
Cihaz
iPhone 7 Plus
ios 4 de geçtiğimde keşke şöyle bir özellik olsa diye arattırdıgımda jailbreak konusuna rastladım o gün bu gündür memnum bir şekilde sürdürüyoruz :)
 

Blackcodetech

Yetkili
Moderatör
Katılım
16 Ocak 2018
Mesaj
1,604
Cihaz
iPhone 7 Plus
iOS 10 da jailbreak ile tanıştık ama maalesef jailbreaktr ailesi ile henüz tanışamadığım için hep uzaktan seyrediyordum. Ne zaman bu büyük aile ile tanıştım telefonum için herşey değişti beklemeyi ve jailbreak yapmayı sayesinde öğrendim ve çok sevdim. Telefonda özgürlük demek jailbreak onsuz pek tadı kalmıyor. Nihayetinde checkra1n ile artık korkusuz ve keyifle jailbreak yapıyor ve son ios güncellemesine kadar keyfime bakıyorum. Forumun kurulmasında ve devam etmesinde katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 

hansebahattin

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
16 Şub 2019
Mesaj
135
Cihaz
iPhone 8
Sanirim iphone 4 ve ios 7 ile jailbreakle tanışmıştım. O zamanlar daha bir heyecanlı jailbreak beklerdim. İphone 5 ve iphone 6s ile devam ettim. 6s de jailbreak kaybedince 2 yil samsung da takıldım. Simdi iphone 8 unc0ver ile devam... iphone 11’e gecmek istiyorum ama jailbreak kararlı olarak çıkmadığı sürece gecmem. Androidle takılırım daha iyi. Jailbreak olmadan akıllı telefonum var diyip iosa mahkum kalmak bana mantıksız geliyor. Hiç bir tweak işime yaramasa bile kendimi iosa mahkum hissetmek hoşuma gitmiyor. Umarım gelecek yıl tüm modeller için kararlı bir jailbreak çıkar. Belki telefonu yukseltirim.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:

vahcet12

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
9 Haz 2018
Mesaj
587
Cihaz
iPhone 11 Pro
Ios9 da tanıştım JB ile. Pangu JB var idi. O günden beri JB siz sadece 6 ay kullandım (mecburen :D ). Jb siz ios benim için hiç birşey ifade etmiyor. Yukarıda arkadaşın birisi söylemiş. Android kullanırım daha iyi :)
 

luckyhuso

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Katılım
14 Tem 2018
Mesaj
56
Cihaz
iPhone 6S Plus
çok uzun yıllar jailbreakli kullandım telefonumu.kendi hatamdan dolayı 11.3 jailbreak kaybettim.sonrası işkenceye dönüştü mac pc bulmak, windows pc ye mac yükleme ,windows sürümünü beklemek telefonculara bile sordum jailbreak yapıyormusunuz diye bulunduüum yerdekiler jailbreakten bi haber.sonunda bir yerden buldum minnet rica jailbreak yaptım ama ios 10 ve 11 de kullandığım tweaklar uyumlu olmadı eski tadını vermedi diyelim.artık ios 11 li telefon arıyorum fakat kime sorsam ios srümü nedir diye kardeş ios 13 destekliyor tabiki son sürüm gururla söylemelerinden bıktım :D ben düşük versiyon arıyorum dediğimde birde soranlara açıklama yapma gibi sıkıntısını yaşıyorum.
 

ugrbnk

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
30 Kas 2018
Mesaj
362
Cihaz
iPhone X
Ben iPhone 3g den beri jbli kullanıyorum. Hiç android telefon kullanmadım. iPhone 3g, 3gs, 4s, 5s, 6, 6 Plus, 7 Plus, iPhone X kullanmış olduğum telefonlar. Bu telefonlar Jbli olarak hala durmakta. Jbsiz bir iPhone biraz yavan kalıyor ama iPhone dan başka telefon kullanamam gibi geliyor. Jb araçlarından Unc0ver daha kullanışlı olsada bana göre Checkra1n daha stabil geldi. Benim jb yapmak isteyen ve iPhone kullanan arkadaşlara nacizane tavsiyem bütçeleri Mac OS yüklü bir cihaza yetmiyorsa kesinlikle bir Hackintosh sistem kurmaları. Yaklaşık 6 yıldır Hackintosh sistem kullanıyorum özellikle iPhone üzerinden bir şey aktarırken ve birbiriyle senkronize çalışması çok güzel. Checkra1n ile sürüm farketmeksizin jb yapmak çok güzel elmada kalacak, imzalama duracak gibi korkular yok. Mevcut kullanmış olduğum iPhone X telefonumu muhtemelen Checkra1n sayesinde bozulana kadar kullanacağım. Herkese 2020 yılının daha stabil ve kullanışlı Jb araçları getirmesi dileğiyle mutlu yıllar.
 

quadespy

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
27 Ağu 2019
Mesaj
275
Cihaz
iPhone 5S
ip 4s de tanıştım sonra 5s'e geçip 12.4 jb çıkınca hemen yaptım ama bi kaç gün sonra telefonda donmalar kasılmalar olduğu için 12.4.1 e dfu modda sıfırladım o gün bugündür bekliyorum jb çıkmasını
 

uydufly

Jailbreaking
JailbreakTR
Katılım
11 Tem 2018
Mesaj
1,896
Cihaz
iPhone X
bende ıos 7 ile il olarak tanıştım jailbreak ile.o zamanlar 4s vardı ve tabi jailbreak daha bir güzeldi kullanılabilirlik açısından.telefonu kapatıp acardın hop jailbreak devam ediyor.güzel günlerdi tabi.sonra ıos 9 ıos 10-11-12 derken şimdide 13 ile devam ediyorum jb işine.@efsane6 arkadaşında dedigi gibi bu bir hastalık bulaştımı bırakması çok zor oluyor.şimdi checkra1n ile yola devam ediyorum.valla benim için ugraşması zevkli bir uygulama herne kadar bazen uzun zaman harcadıgımda hanım kızsada yine de seviyorum ugraşmayı.jb siz ı phone olmaz diyenlerdenim.
 

Necropsy

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Katılım
11 Haz 2021
Mesaj
1
Cihaz
iPhone 8 Plus
Ben iPhone 8 plus ios 13.3 sürmünde ilk kez JailBreak yapmıştım şuan 14.6 sürümündeyim yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve İPhone dan zevk almamı sağladığını söyleyebilirim artık hayatımın bir parçası oldu daha stabil olduğundan Checkra1n aracını kullanıyorum.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

flankes

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Eki 2019
Mesaj
35
Cihaz
iPhone 6S
Sırf jailbreak için 7 plus telefonumu kardeşime verip 6s kullanmaya başladım bu Sevda başka şekil açıklanamaz
 
Tips
Tips
Üst Alt