Çabuk bitiyormu şarjınız kaç saat gidiyor günde2 sene ip8 %83
çok kurcalarsam yarım gün az kurcalarsam bir günÇabuk bitiyormu şarjınız kaç saat gidiyor günde
Kesinlikle gariplik sizde :) Bataryaların ömrü max 500-600 döngüdür.Günde 1 kere şarj edilse 1.5 yıl civarında batarya ölür.4 yıllık iphone 6 %92, 1500 den fazla döngü oldu. Gariplik bende mi ?
max 1 kez 56 kez doldurmusum sarji toplamgünde kaç kez şarja takıyordun telefonu?![]()
Servise Gönder Cihazı Normal Değilmax 1 kez 56 kez doldurmusum sarji toplam
[automerge]1570904669[/automerge]
cihazi apple yolasam direk cakacaklar ios 13 : ( bas belasi apple ya ..
adamlar 2 yıllık iphone da 91 görürken benim de xs max şubatta aldım 93 bu nasıl olur?Benim xs max aralık 15 2018 de aldım, 12.1.2 sürümde iken %91 gösteriyordu. 12.4 e güncelleyince %93 e çıktı. 1,5-2 aydan beri %93 de çakılı kaldı öyle gidiyor. Bilginize
Hocam 4.5 yıllık iphone 6 ile görüyorum ben onu ve instagram safari whatsapp karışık kullanımda günü çok rahat çıkarıyor (pil sağlığı %92)adamlar 2 yıllık iphone da 91 görürken benim de xs max şubatta aldım 93 bu nasıl olur?
ne aglaka ???Jailbreakli ise kendiliğinden düşüyor malesef
ehhh bende Jailbreakli okadar cok insan taniyorum bu sorunu yasamiyorlar ??Şu alaka elimdeki cihaz i7 plus batArya %95 di 2 -3 ay oldu şuan % 82 daha öncesinde bu sorun yoktu
doğru diyor ben de 1 sene iphone x jbsiz kullandım 97 deyken sattım şimdi bunu şubat mart gibi aldım jbli 4 aydır kullanıyorum 93 e düştü buna çözüm bulunması lazım ya da neden böyle yapıyor onu bulup o tweak ı kaldırmak gerek.Şu alaka elimdeki cihaz i7 plus batArya %95 di 2 -3 ay oldu şuan % 82 daha öncesinde bu sorun yoktu