Hollanda dan aldım 1 fiziksel sim yuvası var. Bunu sormamın sebebi vodafone bayine danıştım ve bana e-sime geçmen gerek dedi.Tüm cihazlarda 2. imei e-sim değildir. Çin gibi ülkelere özel fiziksel 2 simli cihazlar da mevcuttur. Öncelikle sizin cihaz hangi ülkeye ait ona bakın. Amerika ise zaten iki sim de e-simdir. Diğer ülkelerin çoğunda 1 fiziksel sim 1 de e-sim mevcuttur.
Sizin durumunuza gelirsek, bir sorun yaşamayacaksınız. Önemli olan e-devlet üzerinden kayıt yaparken 2 imei numarasını da doğru bir şekilde girmek. Harç yatırırken zaten tek imei numarası girmelik yer mevcut. Sorun yaşarsanız zaten evraklarınız ile BTK'dan gerekli işlemleri rahatlıkla yaptırabilirsiniz.
Aynen kardeşim esim kayıt ettirdiğin için e sim açılcak esime geçersen problem olmadan kullanırsın sonradan btk ya dilekçe falan verip düzelttirebilirsin fiziksel simideHollanda dan aldım 1 fiziksel sim yuvası var. Bunu sormamın sebebi vodafone bayine danıştım ve bana e-sime geçmen gerek dedi.
e-Devlet üzerinden kayıt yaparken 1. simi fiziksel, 2. simi e-sim seçtiyseniz zaten sorun yaşamazsınız. Siz burada mı ters imei numaralarını girdiniz?Hollanda dan aldım 1 fiziksel sim yuvası var. Bunu sormamın sebebi vodafone bayine danıştım ve bana e-sime geçmen gerek dedi.
Harç parasını iş bankası mobilden direk vergi dairesine yatırdım orda 2. imeil adresini girmişim. Sonra edevletten kayıt olurken 1. Ve 2. imel adreslerini fiziksel sim olarak işaretledim.e-Devlet üzerinden kayıt yaparken 1. simi fiziksel, 2. simi e-sim seçtiyseniz zaten sorun yaşamazsınız. Siz burada mı ters imei numaralarını girdiniz?