14.4 jb hk.

eminmertcanyilmaz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Öncelikle selamın aleyküm,

Forumda yeni değilim hesabımı unuttuğumdan yeni hesap açtım. Uzun zamandır JB kullanan biriyim fakat 1 senedir yoktum cihazlarım hepsi gitti. Şuan da İP 11 14.4 sürümündeyim ve çoğu yabancı forumlarda okuduğum kadarınca 14.4 e gelmeyeceği söyleniyor. Sadece fikir amaçlı sormak istiyorum şuan bu sürümde kalmam mı mantıklı yoksa güncelleme yapmalı mıyım?

Herkese iyi forumlar,hayırlı akşamlar diliyorum.

Cihaz
İP 11
Sürüm
14.4
14.5 sürümde çalışması muhtemel bir exploit var ama geliştirici Apple’ın ne yapacağını görmek istiyor.. yani bir jailbreak aracı Her an çıkabilir de uzun süre çıkmayabilir de 🤷🏻‍♂️

ben 14.4 kullanıyorum jbli checkra1n ile yaptım

Bende 7 yi checkra1n ile yaptım sıkıntısız kullanıyorum

bilgi karmaşasası olmaması açısından iphone x dahil aşağısındaki cihazlara zaten bütün sürümlere checkrain var. iphone x den sonraki cihazlar 14.3 den yukarıdaki sürümlere jailbreak şu anda yok. 14.5 çıktıktan sonra hareketlenme olabilir. iyi forumlar.

Bende aynı durumdayım 14.4 te kalmamızı mı tavsiye edersiniz yoksa güncelleme yapalımmı?
bilgi karmaşasası olmaması açısından iphone x dahil aşağısındaki cihazlara zaten bütün sürümlere checkrain var. iphone x den sonraki cihazlar 14.3 den yukarıdaki sürümlere jailbreak şu anda yok. 14.5 çıktıktan sonra hareketlenme olabilir. iyi forumlar.

Teşekkürler peki cercube watusi gibi programlar jbsiz indirebileceğim bir yöntem varmı bildiğiniz
gerekli ipaları bulup altstore ile yükleyebilirsiniz. haftada bir tekrar yüklemeniz gerekecektir. Size önerim satıp jailbreak yapılabilen bir telefon almanız. iyi forumlar.

Geri