12.4 Picture Picture Tweak

Umutluyum

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar Medela İpTv Uygulamasında Maç Yada Film İzliyorum Ama Bir Taraftanda Köyde Amca Oğlumla Yazışmak İstiyorum Ama Uygulamadan Çıkınca Video Çalışıyo Fakat Ekrana Video Gelmiyo Bunun İçin Bir Tweak Varmı..

Gülümse Kaderine :-)

Deb dosyasını bulabilirsen MilkyWay'in ilk sürümü vardı. (Reposu boş)
Julioverne reposunda PIPEnabler'i kullanabilirsin. ios 12'de çalışıyordu. Activator üzerinden komut vererek aktif hale getirebilirsin. İlaveten aynı repodan PIPSize tweaki ile de her görüntüyü istediğin gibi büyütüp küçültebilirsin.
CydiaGeek reposunda Perseus tweaki vardı.
PoomSmart reposunda ForceInPicture tweaki de ios 12'de çalışıyordu.
Packix repsounda da FloatingDockPlus tweaki vardı ekranı tam ortadan yarıya bölerek ya da yukarı aşağı kaydırarak kullanabiliyorsun.

Tweak videolarına göz gezdirerek fikir elde edip beğendiğini yükleyip kullanabilirsin.

Deb dosyasını bulabilirsen MilkyWay'in ilk sürümü vardı. (Reposu boş)
Julioverne reposunda PIPEnabler'i kullanabilirsin. ios 12'de çalışıyordu. Activator üzerinden komut vererek aktif hale getirebilirsin. İlaveten aynı repodan PIPSize tweaki ile de her görüntüyü istediğin gibi büyütüp küçültebilirsin.
CydiaGeek reposunda Perseus tweaki vardı.
PoomSmart reposunda ForceInPicture tweaki de ios 12'de çalışıyordu.
Packix repsounda da FloatingDockPlus tweaki vardı ekranı tam ortadan yarıya bölerek ya da yukarı aşağı kaydırarak kullanabiliyorsun.

Tweak videolarına göz gezdirerek fikir elde edip beğendiğini yükleyip kullanabilirsin.

Kardeşim bu dediklerin bütün uygulamalarda çalan videoları küçültüp ana ekrana getirebilirmu

MilkyWay= İstediğin kadar küçültüp büyütebilirsin, istediğin yere taşıyabilirsin, istediğin uygulamayı açabilirsin.

FloatingDockPlus da tüm uygulamalarda çalışıyor, ekranı ikiye bölüyor ancak istediğin yere uygulamaları taşıyamıyorsun.

Diğer tweakler ise belirli programlarda çalışmakta...

(ios 13 sürümünde olsaydın 'Titan' ya da 'MilkyWay2' tweaklerini tavsiye ederdim.)

MilkyWay= İstediğin kadar küçültüp büyütebilirsin, istediğin yere taşıyabilirsin, istediğin uygulamayı açabilirsin.

FloatingDockPlus da tüm uygulamalarda çalışıyor, ekranı ikiye bölüyor ancak istediğin yere uygulamaları taşıyamıyorsun.

Diğer tweakler ise belirli programlarda çalışmakta...

(ios 13 sürümünde olsaydın 'Titan' ya da 'MilkyWay2' tweaklerini tavsiye ederdim.)

Millway ios 12.4 için nerde bulabilirim hiç yerde yok

Reddit'te bir kullanıcı paylaşmıştı zamanında ama kontrol etmem gerek. Gönderisini silmediyse linkini paylaşırım.

Geri