12.4 Jailbreakten sonra güvenlik

anls41

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar jailbreakten sonra akbank hesabıma girmeye çalışanlar oldu ve az önce ise takvimlerden bir bildirim geldi you have eon iphone xs max from apple store gibisinden ve açtığımda etkinlik otomatik olarak sonlandı ve şuan görünmüyor. Bu işte bir sıkıntı var apple da olmayacak işler olmaya başladı başına gelen var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar jailbreakten sonra akbank hesabıma girmeye çalışanlar oldu ve az önce ise takvimlerden bir bildirim geldi you have eon iphone xs max from apple store gibisinden ve açtığımda etkinlik otomatik olarak sonlandı ve şuan görünmüyor. Bu işte bir sıkıntı var apple da olmayacak işler olmaya başladı başına gelen var mı ?

Hangi repolari eklediniz? İndirdiginiz tum tweakleri buraya yazar misiniz? Jailbreaki tweakbox vs. Uzerinden mi yaptiniz?

Hangi repolari eklediniz? İndirdiginiz tum tweakleri buraya yazar misiniz? Jailbreaki tweakbox vs. Uzerinden mi yaptiniz?

d047b73fc599e4d6016ac854c4043c82.jpg

tweaklar bunlar. Crackli yada güvenilmez bir repo yok. Şuan jailbreki kullanmıyorum diyebilirim. Artı olarak extender yüklü otomatik uncover ı imzalatıyorum.

tweaklar bunlar. Crackli yada güvenilmez bir repo yok. Şuan jailbreki kullanmıyorum diyebilirim. Artı olarak extender yüklü otomatik uncover ı imzalatıyorum.

Nasil jailbreak yaptiniz? Pc ile cydia impactor mu?
Kullandigini repolarinda ekran goruntusunu gonderiniz?
Herhangi baska bir .ipa yuklediniz mi?

kardeşim kartlarına işlem kısıtı koy banka uygulamalarına girerken safe modda gir ben öyle yapıyorum bişey satın alıcağın zaman işlem kısıtını açmayı unutma CC modules tweakiyle safe modu control center e koyabilirsin.

Cihazı hemen Dfu moduna al sıfır bir kurulum yap

Linktunes tweaki mi kaldı bu devirde... çöp ve tehlikeli... Crack...

Banka Online şifreni değiştir daha sonra

Iste bu yüzden JB yapmak da istemiyorum bi andan,,faturali hat da var benim cok tehlikeli :S bildirim icin tskler

Ben ios 9’u 2014’den beri kullanıyordum son bir aya kadar ve İşcep’i aktif kullanıyordum ve bi problem yaşamadım. Sen tüm şifrelerini yenile kimselere dikkat et.

Dediklerinizi yaptım arkadaşlar fakat uzun yıllardır jb kullandım başıma böyle birşey gelmedi. Sabah ilk işim bu telefonu satmak olacak.

Dediklerinizi yaptım arkadaşlar fakat uzun yıllardır jb kullandım başıma böyle birşey gelmedi. Sabah ilk işim bu telefonu satmak olacak.

Niye satıyorsunuz ki jb kaldırıp kullanın ?

Bu bahaneyle değişmiş oluruz işte

Kullandiginiz repolarda guvenilmeyen repolar var. Ve voicechanger xs crackli. O yuzden olmustur. Surekli soyleniyor crackli tweak kurmayin diye ki kurdugunuz crackli tweak eglence amacli yani degmemis de . :(

PayPal haricinde nasıl tweak alacağız. Bankalar PayPal ‘a sanal hesap eklemeyi de yasaklamışlar

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bu kısım nedir ?
3ac6e1f6cad81890a0fccd233a811345.jpg

Sizde de var mı bu kısım

Garanti, akbank gibi güvenliğe önem veren bankalar sizin güvenliğiniz için jailbreakli telefonlarda banka uygulamalarını açmaya engel kodlar koyarak kullanıcıları korumaya çalışıyor.

Ben JB yaptım hiç bi banka uygulamasına girmedim güvenemiyorum sonuçta uygulamaya güven gidiyoruz profilden ama ne yapıyor bilmiyoruz. Kaldırdım tekrardan JB içim rahat etmiyor JB olunca :hmmm:

Ben JB yaptım hiç bi banka uygulamasına girmedim güvenemiyorum sonuçta uygulamaya güven gidiyoruz profilden ama ne yapıyor bilmiyoruz. Kaldırdım tekrardan JB içim rahat etmiyor JB olunca :hmmm:
Dev hesapla JB yapın dokunulmamış ipa dosyanızda bir nebze de olsa içiniz rahatlar belki

Yıllarca jb kullanıyorum, cydia impactor ile kurup kendi profilimi oluşturuyorum, şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, inşallah yaşamam, şu da bir gerçek ki jb olmadan iPhoneların tadı yok

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri