Neler yeni

12.4 Jailbreak kaldırma.

sewkart

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar Merhaba, Askerden yeni döndüm, Cihazımda ki Cydia ve Uncover bir türlü açılmıyor. Telefonu değiştirip Bir üst modele geçeceğim. Uncover açılmadığından Jailbreak kaldıramıyorum. Şuan Jailbreak'i tamamen Uncover ve Cydia açılmadan kaldırmanın bir yolu varmı ? Konuyu doğru yere açmamışsam özür dilerim, mazur görün. Telefon 7Plus İos.12.4

Cihaz
7 Plus
Sürüm
12.4
Arkadaşlar Merhaba, Askerden yeni döndüm, Cihazımda ki Cydia ve Uncover bir türlü açılmıyor. Telefonu değiştirip Bir üst modele geçeceğim. Uncover açılmadığından Jailbreak kaldıramıyorum. Şuan Jailbreak'i tamamen Uncover ve Cydia açılmadan kaldırmanın bir yolu varmı ? Konuyu doğru yere açmamışsam özür dilerim, mazur görün. Telefon 7Plus İos.12.4

Yedeğinizi ve gerekli olan dosyalarınızı almışsanız direk son sürüm yükleyin telefonunuza ı tunes den telefon sıfırlanır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bilgisayarınıza altserver-altstore yüklemesi sonucunda uncoveri tekrar aktif edip akabinde uncover ayarlarından rootfs tikini açıp jailbreak aktif etmeye çalışırsanız tweakler ve repoları kaldıracaktır ve jailbreaksiz olarak kullanırsınız. sonrasında yedeğinizi alıp yeni telefona yüklemenizi öneririm. şu haliyle cydia ve uncoveri de yedekleyecektir. iyi forumlar.

Geri