Direk ios 15'e günceller.Arkadaşlar Cihazımı En Kolay Nasıl 14.8 Güncellerim Bir Wiffi Ağı Var Elimde Şimdilik Bu Konuda Bana Bir Hacker Arkadsşımız Yardımcı Olabilirmi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Direk ios 15'e günceller.
Bir yolu varsa size kolay gelsin hocam yapınız o zaman. İyi forumlar.Yav 14.8 Nasıl Yükseltirim Bir Yolu Varmış
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yükseltme yöntemleri var evet. jb o sürümde sadece checkrain var. @Umutluyum da ise bildiğim kadarıyla pc yoktu.
yükseltme yöntemleri var evet. jb o sürümde sadece checkrain var. @Umutluyum da ise bildiğim kadarıyla pc yoktu.
Merhaba arkadaşlar jailbreak hakkında pek bilgim yoktu bu yüzden jailbreaklı bir telefona ayarlardan format attım.Cihaz İphone 6 sürüm 12.5.5 2021 ekimde cihaza jailbreak attım sonra telefon yüklediğim tweaklerden dolayı çok yavaşladı bende cydia yı silemediğim için korkup ayarlardan format attım telefonu açtım ama cydia gitmemiş tekrar jailbreak attım cihaza ama cydia sürekli sorun veriyor ne tweak kurabiliyorum ne de silebiliyorum program dosyaları bile güncellenmiyor lütfen yardım edin bu konu hakkınd bilgi sahibi olan kim varsa bana ulaşabilir mi lütfen........