12.1.2 X elmada kaldı

ismailoysal

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var etc klasörünün içinden yanlışlıkla bi kaç dosya sildim geri yüklemeye çalışırken telefon kapandı tekrar açmaya çalışıyorum elmada kalıyor tekrar kapanıyor itunes falan da görmüyor yardımcı olurmusunuz kaldım bu şekilde

set nonce yaptın mı ? 3u tools ile de geçebilirsin.

benim de aynı şekilde ios 13 yüklerken bugda kaldı şuan itunes görüyor ama geri yükleme ya da güncelleme yaparken hata veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Telefonu tamamen kapatın sonra dfu ile yükleme yapmaya çalışın.

itunes telefonu hiç görmüyor yinede 3utools başarılı olurmu hocam? bu arada indirdim repairing de şuan deniyor program

İşlemleri düzgün yaparsanız neden olmasın.

utools gördü dfu moda alınca gördü telefonu fakat format atmadan nasıl düzelteceğim burdan hocam ?

3utools format atar zaten sıfır kurulum yapar restore gibi.

peki fotolarımı ve dosyalarımı kurtarmadan yapabileceğim başka yol varmı yada 3utools format atmadan önce dosyalarımı saklayıp geri getirirmi format sonrası?

yedekleme yapılıyordu ama nasıl olduğunu bilmyiorum kurcala öğrenmiş olursun hem :)

shsh kaydın yoksa elvada jb seneye görüşürüz diceksin :(

bende var sanıyorum... geçmiş olsun

12.4.1 güncelleme almaz şuan 13e günceller daha sonra 12.4.1e dönmeyi düşünüyorum henüz imzalar kapanmamıştır direk 12.4.1 yaparsam format yer telefon verileri kaybedebilirim

@ismailoysal konu açma kurallarına uyalım.

12.4.1 güncelleme almaz şuan 13e günceller daha sonra 12.4.1e dönmeyi düşünüyorum henüz imzalar kapanmamıştır direk 12.4.1 yaparsam format yer telefon verileri kaybedebilirim

12.4.1 dosyasını göstererek güncelleme de yapabilirsin.

Geri