Neler yeni

11.3.1 e Güncellesek mi Güncellemesek mi?

eyvallah arkadaşlar yani sonuçta çok büyük olasılık böyle birsey yapamayacagımızdır.ya aslında bulundugum durumdan memnunum ama telefonda cansıkıcı bir durum var az bır kurcalıyım yada 3-4 dakıkalım bir video izliyim yada 2-3 dakıkalık bir telefon görşmesi yapayım telefon güç tusunun oldugu bölgeden acayıp derecede ısınmaya baslıyor.bende sürümdenmidir acaba diye düşündüm.o yüzden böyle birsey sormak istedim....

Bendede ofiste yada evdeyken bir sıkıntı olmuyor ama dışarıdayken heleki hava güneşliyse mesaj yazdığımda bile cayır cayır yanıyor. Cihazınız hangi model ve hiç batarya değiştirdiniz mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede ofiste yada evdeyken bir sıkıntı olmuyor ama dışarıdayken heleki hava güneşliyse mesaj yazdığımda bile cayır cayır yanıyor. Cihazınız hangi model ve hiç batarya değiştirdiniz mi

kardeşim cihaz sıfır cihaz ıphone 7 plus 128 gb.daha tornavida bile degmedi cihaza.

Repomuzdan cocoatop ı yükleyin, ısınma olduğunda en çok sistem belleğini kullanan uygulama yada hizmeti sola çekip kapatın. Isınma gidecektir:okay: tabii bu geçici çözüm ;)

Eyvallah kardeşim Zaten kullanıyorum onu.ama sanırım kullandığım tweaklerden biri buna sebep oluyor henüz bulamadım.

NurlSession dır yüksek ihtimalle.. Isınma olduğunda onu kapat düzelecektir.. Jailbreak deki genel sıkıntı bu

arkadaşlar ben bu sürümü ıpsw den bilgisayara indirsem.bunu daha sonra telefona yükleyebilir mıyım.yanı su an 11.1.2. deyim.diyelim 11.3.1 e jailbreak geldi bende geçmek istedim bunu yükleyebilirmiyim ı tunes yada başka birsekilde....?
BUnu en hızlı şekilde yapmanı öneririm bugün son diye söylentiler var

Bunun tek farkı tweakinjector u sürüm düşürmesi.. ama ekleyeyim burda düşürün dediği 1.0.3 sürümünde de aynı sorunlar oluyordu ;)
yok malesef bu şekilde sürüm düşmüyor.sanırım dosya geçerliligini kaybetmiş.çünkü 5 defa denedim ama olmadı.no such file or directory diye bir yazı çıkıyor terminalde.

jailbreak gelip gelmeyeceği muhtemel mi yani? Ben kesin gelecek electra sitesinde duyuruldu diye 11.3.1e geçtim. Son durum nedir arkadaşlar?

jailbreak gelip gelmeyeceği muhtemel mi yani? Ben kesin gelecek electra sitesinde duyuruldu diye 11.3.1e geçtim. Son durum nedir arkadaşlar?

Yüksek ama neticede olasılık...

Güncelleme yapmayan arkadaşlar bu saatten Sonra dikkatli olsunlar..

imza kapalı değil ama her an herşey olabilir
e8b67374aa7b082583a906d64271aefb.jpg

JailbreakTR

merhaba benim de birkaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim...

11 haziran tarihinde mevcut son ios sürümü 11 4
benim telefonumdaki sürüm 11 3
arada bir tane atladığım sürüm var 11 3 1

arada kalan 11 3 1e güncelleme yapabilir miyim?
her yerde 11 3 1 jailbreak çıkacak tarzda haberler vs var. ben bu durumda jailbreak yapabilecek miyim?
bu durumda bana ne önerirsiniz?

teşekkür ederim.

her yerde 11 3 1 jailbreak çıkacak tarzda haberler vs var. ben bu durumda jailbreak yapabilecek miyim?

teşekkür ederim.

Hayır ..

teşekkür ederim.
11.3.1 önerilen sürüm ama 11.3.1 e gelip 11.3 e gelmeme durumu yok büyük ihtimalle sizde faydalanacaksınız. Daha detaylı bilgi için forumda araştırma yapabilirsiniz. Sürümünüzde kalın 👍🏾 Ayrıca imzası açık olan sürüm şuan 11.4 yani diğer sorunuzun cevabı hayır 11.3.1 e güncelleme yapamazsınız.

Geri