Neler yeni

11.3.1 e Güncellesek mi Güncellemesek mi?

Az önce 11.3.1 e güncelledim
Bakalım ya kafayı vuracak yer arayacağız yada cydia ile falan çok memnun olacağız

Hadi bakalım hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dfu ile kurulum yaptım 11.3.1 e sonrasında dili Türkçe yaptım herşey Türkçe ama apple store İngilizce kaldı bunu nasıl düzeltebilirim 2 cihazdada aynı sorun var.Bölge dil herşeyi düzelttim ama olmadı

Dfu ile kurulum yaptım 11.3.1 e sonrasında dili Türkçe yaptım herşey Türkçe ama apple store İngilizce kaldı bunu nasıl düzeltebilirim 2 cihazdada aynı sorun var.Bölge dil herşeyi düzelttim ama olmadı
biraz sonra düzelir.. DFU ile yapınca o şekilde olabiliyor cihaz tamamen sıfırlandığı için

App Store profili içerisinden region and country seçeneğini Türkiye yaptınız mı?

Gaza geldik jb varken güncelledik hayırlısı bakalım. @gokmenecer hocam en çokta senden gaza geldim.Gümrükten mal kaçırır gibi habire konu açtın :)))

Gaza geldik jb varken güncelledik hayırlısı bakalım. @gokmenecer hocam en çokta senden gaza geldim.Gümrükten mal kaçırır gibi habire konu açtın :)))
Valla ilk ben güncelledim zaten :) Ama X ler için mecburi bir durum FR den dolayı ki Jailbreak de gelecektir eploit bi çıksın hele şenlenecek buralar yine tweaklerle :sigara:

@efsane6 Yandın derken? Korkutma hocam beni bak jb yapıcam diye 5 tane iPhone x aldım sattım neden böyle korkutuyorsun:))

Hep öyle diyorsun ama güncelliyorsun sonuçta

JailbreakTR

Yok be ya normalde 10.2 jb deydim.
Saat aldık 11 isteyince mecbur geçtik
Saati sattık 11 elimizde patladı.
Apple her türlü zorluyor.
10.10 yosemite daki itınes güncellemesi de çalışmıyor, apple artık diyor ki yenileyin aletleri..

Bence bu gece yada yarın gelir jailbreak 11.3.1 için

Ian Beer will release the iOS 11.3.1 exploit tomorrow. Upgrade your device to iOS 11.3.1 to ensure compatibility. #iOS1131 #jailbreak

Hayırlı olsun şunun surasında yarına ne kaldı

Hepimize hayirli olsun lakin dfu ile rest cakamadik ileride cok sıkıntısını çekeceğiz.

Merhabalar, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var, aklıma takılan bir soru var. Benim sürümüm 11.3'tü 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itunes üzerinden güncelledim dfu mode falan hiçbirşey yapmadan düz bir şekilde güncelledim işte. Bir sorun çıkar mı telefonu komple sıfırlamak istemedim açıkçası. Acilen birşey söylerseniz ona göre doğrusu neyse onu yapayım. Cihazım iphone 6 bu arada.

Merhabalar, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var, aklıma takılan bir soru var. Benim sürümüm 11.3'tü 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itunes üzerinden güncelledim dfu mode falan hiçbirşey yapmadan düz bir şekilde güncelledim işte. Bir sorun çıkar mı telefonu komple sıfırlamak istemedim açıkçası. Acilen birşey söylerseniz ona göre doğrusu neyse onu yapayım. Cihazım iphone 6 bu arada.
En iyisi DFU mod ile sıfırlamak

benim bir sorum olcak benim sürümüm 11.1.1 di 11.3.1 yükseltim defu modunda ama icloud geri yükledim yeni bir iphone olrak değil

benim bir sorum olcak benim sürümüm 11.1.1 di 11.3.1 yükseltim defu modunda ama icloud geri yükledim yeni bir iphone olrak değil

Bende bu şekilde yaptım, inşALLAH Sorun olmaz

iPhone 7 Plus
11.3.1
Jailbreak -> loading...

icloudtan yedeği gerei yüklediysen sorun olmaz. itunes ile pcden aldığın yedekte sorun oluyor. Detaylı yedek aldığı için

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar ben bu sürümü ıpsw den bilgisayara indirsem.bunu daha sonra telefona yükleyebilir mıyım.yanı su an 11.1.2. deyim.diyelim 11.3.1 e jailbreak geldi bende geçmek istedim bunu yükleyebilirmiyim ı tunes yada başka birsekilde....?

İmzalar kapanırsa yükleyemezsin hocam. Tek şansınız SHSH kaydınızı alıp FutureRestore güncellemesi beklemek olur onunda kesin olup olmayacağı muamma.

Geri