Jb çıkacak 11.4 e hayatta geçmemTabi ki cihaza ve pil sağlığına göre değişir durum ama siz 11.3.1 e geçtiyseniz artık geri dönüşü yok ya kalacaksınız 11.4 e geçeceksiniz maalesef ben 7 plus kullanıyorum pil sağlığı 96 farklı sonuçlar almamız normal
Jb çıkacak 11.4 e hayatta geçmemTabi ki cihaza ve pil sağlığına göre değişir durum ama siz 11.3.1 e geçtiyseniz artık geri dönüşü yok ya kalacaksınız 11.4 e geçeceksiniz maalesef ben 7 plus kullanıyorum pil sağlığı 96 farklı sonuçlar almamız normal
Kardeşim bişey soracam 11.1.1 de Appcakeden Sadece 2 uygulama kurabildim Ve Çalışır durumda başka Yüklediğim Oyun Olsun Uygulama Olsun hiç Bir Şekilde açılmıyor yüklüyor ancak açmıyor bu kronik bir sorunmu?Yoksa Sadece Bendemi Böyle?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konuyu her zamanki gibi yanlış yere açıyorsun! AppCake ile indirilen her uygulama çalışmaz.
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba, kardeşimde iphone 6 64 GB İOS 10.3.1 jb li cihaz var. Tss saver den shsh blobları alsak, 11.3.1’e jailbreak çıkınca bloblarla geçebilirmiyiz ?
Yani güncellemek mantıklı mı ? İos 11 kullanmak istiyorda ?
sorun olmazRecovery modda yükledim 11.3.1 i sanırım dfu modda tekrar yüklesem olurmu arkadaşlar ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
![]()
Ya arkadaşlar anlamıyorum bu bende sürekli oluyor bildirim geliyor bakıyorum yeni bir şey yok, kapatıyorum yine bildirim geliyor bakıyorum yok.
iPhone 7 Plus
11.3.1
Jailbreak -> loading...
Bende iphonex var ve 11.3.1 sürüme telden güncelledim jb kullanmak icin pc den dfu ile yapmam lazım mi önceden hic jb yapmadım
Evet, telefonu DFU moduna alıp iOS 11.3.1’i iTunes üzerinden yükle jailbreak daha iyi çalışırmış bana öyle söylendi bende DFU ile yaptım.
Yedeklemeyi unutma.
iPhone 7 Plus
11.3.1
Jailbreak -> loading...
o şekilide güncelleme oluyor.. Bir pc bulup DFU ile güncellemenizi tavsiye ederim.Arkadaşlar ben direk iTunes üzerinden dfu recovery falan yapmadan direk 11.2.5 ten 11.3.1 e ipsw dosyasını seçerek yukselttim.her şey sifirlandi.acaba jailbreak olmaz mı?veya sıkıntılı mi çalışır? Merak ettim.1 hafta pc den uzak kalacağım.muhtemelen imzalar kapanır.bir şekilde pc bulup dfu modda mi yuklemeliyim?
1- 3utools daki flashlama yönteminden tam emin değili.. sorun olabilir.
2- Eğer x varsa elinizde ve çıktığı gibi 11.3.1 de JB kullanmak istiyorsanız kesinlikle hemen 11.3.1 e DFU ile yükseltin cihazınızı.. Şu anda FutureRestore Face ID de hata veriyor
Tam indirmemis uygulamayi üstüne tıkla yeniden indirecektir uygulamayiSürümü yeni yükledim de şöyle bir simge çıktı, ne anlama geliyor bu ? Bilgisayardan yedeği yüklemiştim onunla alakalı mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 3943