Neler yeni

11.3.1 e Güncellesek mi Güncellemesek mi?

Ben ilk başta sızdırılmış yüklemiştim sonra dosya sistemim allak bullak oldu fazla aramıyorum jb şuan bekleyebilirim benimki sadece macera hergün Twitter e bakıp heyecan lazım bide

Diğer iPhone7 yi 11.2.1 den 11.3.1e geçtim hadi hayırlısı inşallah kısa zamanda gelir de bizde kurtuluruz 😃

Ota dan kurarsan 11.4 e gidersin muhtemelen
11.3.1 indirip kurman lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihazım iPhone 6 son sürümdü 11.3.1 e downgrade yaptım imzalar açıksa bence hemen yapın

Arkadaşlar benim ve eşimin telefonu iphone x ikimizin sürümüde eski biri 11.1.2 diğeri 11.3 11.3.1 e almak istiyorum dosyayı ipse.me sayfasından indirdim işlem devam ederken hata oluştu diyip 3194 hatasını veriyor nasıl çözebilirim

Ben cihaz üzerinden 1 hafta önce 11.3.1’e geçmiştim o zamanlar 11.4 daha çıkmamıştı.

Eğer OTA güncellemesi ile 11.3.1 e geçtiyseniz; yani PC de iTunes üzerinden değil ayarlardan yazılım güncellemesi seçeneği ile 11.3.1 e geçtiyseniz mutlaka cihazınızı DFU moda alıp tekrar sıfırdan bir kurulum yapın.

Yönetici arkadaşların yaptığı bu açıklama benim için de geçerli mi?

Jailbreak’siz iPhone
Kurufasulyesiz pilava
Benzer..

Ben cihaz üzerinden 1 hafta önce 11.3.1’e geçmiştim o zamanlar 11.4 daha çıkmamıştı.

Eğer OTA güncellemesi ile 11.3.1 e geçtiyseniz; yani PC de iTunes üzerinden değil ayarlardan yazılım güncellemesi seçeneği ile 11.3.1 e geçtiyseniz mutlaka cihazınızı DFU moda alıp tekrar sıfırdan bir kurulum yapın.

Yönetici arkadaşların yaptığı bu açıklama benim için de geçerli mi?

Jailbreak’siz iPhone
Kurufasulyesiz pilava
Benzer..
kardesım ben güncellemeyı kurdum dfu modda geri yüklemyi başlatıyroum aygıt bulunamadı diyip yarıda kesiyor neden

kardesım ben güncellemeyı kurdum dfu modda geri yüklemyi başlatıyroum aygıt bulunamadı diyip yarıda kesiyor neden

Sebebi Cihaz uyumluluğu olabilir. İpsw’yi GSM seçerek indir. Onun dışında başka bir bilgim yok hata ile ilgili.

Jailbreak’siz iPhone
Kurufasulyesiz pilava
Benzer..

Jbli iOS 11 cihaz sahipleri neden güncelliyor onu anlamadım.11.3.1 olunca ne farkedecek ki jb olarak?Tek mevzu en üst sürümden jb yapmak mı ?

iOS 11.1.1 herhangi bir sorun yok sürümü yükseltsemi yükseltmesemmi kararsız kaldım gelecek 11.3.1 jailbreak daha mi iyi bilgili biri cevap verebilirimi

iOS 11.1.1 herhangi bir sorun yok sürümü yükseltsemi yükseltmesemmi kararsız kaldım gelecek 11.3.1 jailbreak daha mi iyi bilgili biri cevap verebilirimi
ilk konudaki mesajlara bakarsan dostum jb li cihazlarda tamamen senin seçimin :)

Geri